El BiciBús arriba a la Garriga! 

1

Aquest curs, els infants de l’escola Pinetons de la Garriga podran gaudir de la seva Línia de BiciBús. Aquest projecte, impulsat per Pedalem la Garriga i Canvis en Cadena, vol promoure el canvi d’hàbits en la mobilitat del poble i, més concretament, dels infants que van a escola. El projecte es comença a posar en marxa a l’escola Pinetons, amb l’objectiu que els altres centres educatius s’engresquin també a sumar-hi el seu alumnat i crear noves línies de BiciBús.

Un BiciBús és un grup d’infants que van cap a l’escola en bicicleta, acompanyats de persones adultes i realitzant un recorregut definit, amb parades concretes i horaris de pas. La Línia Pinetons, que es posarà en marxa el proper divendres 24 de setembre, coincidint amb la Setmana de la Mobilitat, farà un recorregut des de la Carretera Nova, cantonada amb el C. Cast Oliver (davant el restaurant La Cabanya), fins la mateixa escola. El trajecte, de 30 minuts de durada, comptarà amb 8 parades fixes (La Cabanya, Condis Blancafort, Pou Calent, Plaça de l’Església, Forn del Sol, Pont de Can Noguera, Rocabuquera i rotonda Congost) on l’alumnat podrà esperar per incorporar-se al BiciBús.

Per tal de mostrar el seu funcionament, conèixer les parades i el recorregut, fem una crida a tota la comunitat educativa de la Garriga per trobar-nos el proper dissabte 18 de setembre, a les 10:30 h, al punt d’inici de la Línia Pinetons i realitzar el recorregut en família.

Pedalem la Garriga

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.