Aquest divendres, xerrada antirepressiva 

17 de setembre al Jardí de Can Raspall a les 19h 

0

Aquest 23 de setembre farà 3 anys de l’operació Judes. Una operació de la Guàrdia Civil dins el marc de la causa general contra l’independentisme en la qual el ministeri públic va considerar que les 13 persones encausades planejaven atemptats, sabotatges i un assalt al Parlament com a resposta a la sentència als líders independentistes.

Una operació plena de muntatges policials que criminalitzen al moviment independentista i la dissidència política.

El divendres 17 de setembre us esperem al jardí de Can Raspall, a les 19 h. Parlarem amb en Txevi Buigas (represaliat en llibertat condicional després d’entrar en presó preventiva), la Maria Sirvent (advocada i ex diputada de la CUP Països Catalans) i en Xavier Pellicer (diputat de la CUP i membre d’Alerta Solidària).

CUP La Garriga

Article anteriorExposició de Francesca Riu a la Fundació Fornells-Pla i Conxa Sisquella
Article següentEl BiciBús arriba a la Garriga! 
Candidatura d'Unitat Popular de la Garriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.