Pasta amb anxoves i pinyons

0
57

Per a elaborar la següent recepta, pots adquirir la matèria primera a través dels establiments col·laboradors amb la plataforma d’Oidà!. Podràs confeccionar una cistella de la compra i contactar amb la botiga via WhatsApp per preparar la comanda de forma ben senzilla. D’aquesta manera, donaràs suport al comerç de proximitat!


Ingredients per a 4 persones

  • (300 g) pasta (macarrons)
  • (1) branca d’api
  • (1/2) pebrot vermell
  • (1/2) porro
  • All* (optatiu)
  • Un grapat de pinyons
  • Filets d’anxova
  • Oli d’oliva, sal i pebre

Preparació

Pots menjar-la freda o tèbia / Fàcil de preparar

  1. Bull la pasta, escorre-la i deixa-la refredar en una plata, ben estesa (pots posar-hi un rajolí d’oli pel damunt).
  2. Prepara les verdures, després de rentar-les:
    -Api: a rodelles fines, després de pelar-lo una mica per treure-li els fils.
    -Pebrot vermell: sense llavors i a daus petits.
    -Porro: a rodelles fines.
  3. En una paella, amb oli, sofregeix l’all picat. Afegeix les verdures i salta-les (10’), a foc lent. 
  4. Enretira i deixa-les refredar. Afegeix una mica de sal i pebre i els pinyons.
  5. Barreja la pasta, ja freda, amb les verdures i pinyons i l’oli de la cocció. Afegeix les anxoves.

Bon profit!


Clica aquí per a fer la comanda via WhatsApp

      


Oidà!



Article anteriorL’11 de Setembre, havaneres a Can Luna
Article següentUn Onze per persistir en la força 
Oidà és un gran espai virtual on podràs trobar productors locals i petits comerços de Catalunya dins el sector alimentari. Un eCommerce que funciona a través del WhatsApp i que connecta el client amb els productors locals d'arreu de Catalunya, també de la Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.