Per a elaborar la següent recepta, pots adquirir la matèria primera a través dels establiments col·laboradors amb la plataforma d’Oidà!. Podràs confeccionar una cistella de la compra i contactar amb la botiga via WhatsApp per preparar la comanda de forma ben senzilla. D’aquesta manera, donaràs suport al comerç de proximitat!
Ingredients per a 4 persones
- (300 g) pasta (macarrons)
- (1) branca d’api
- (1/2) pebrot vermell
- (1/2) porro
- All* (optatiu)
- Un grapat de pinyons
- Filets d’anxova
- Oli d’oliva, sal i pebre
Preparació
Pots menjar-la freda o tèbia / Fàcil de preparar
- Bull la pasta, escorre-la i deixa-la refredar en una plata, ben estesa (pots posar-hi un rajolí d’oli pel damunt).
- Prepara les verdures, després de rentar-les:
-Api: a rodelles fines, després de pelar-lo una mica per treure-li els fils.
-Pebrot vermell: sense llavors i a daus petits.
-Porro: a rodelles fines. - En una paella, amb oli, sofregeix l’all picat. Afegeix les verdures i salta-les (10’), a foc lent.
- Enretira i deixa-les refredar. Afegeix una mica de sal i pebre i els pinyons.
- Barreja la pasta, ja freda, amb les verdures i pinyons i l’oli de la cocció. Afegeix les anxoves.
Bon profit!
Clica aquí per a fer la comanda via WhatsApp