Pasta amb anxoves i pinyons

0
4

Per a elaborar la següent recepta, pots adquirir la matèria primera a través dels establiments col·laboradors amb la plataforma d’Oidà!. Podràs confeccionar una cistella de la compra i contactar amb la botiga via WhatsApp per preparar la comanda de forma ben senzilla. D’aquesta manera, donaràs suport al comerç de proximitat!


Ingredients per a 4 persones

  • (300 g) pasta (macarrons)
  • (1) branca d’api
  • (1/2) pebrot vermell
  • (1/2) porro
  • All* (optatiu)
  • Un grapat de pinyons
  • Filets d’anxova
  • Oli d’oliva, sal i pebre

Preparació

Pots menjar-la freda o tèbia / Fàcil de preparar

  1. Bull la pasta, escorre-la i deixa-la refredar en una plata, ben estesa (pots posar-hi un rajolí d’oli pel damunt).
  2. Prepara les verdures, després de rentar-les:
    -Api: a rodelles fines, després de pelar-lo una mica per treure-li els fils.
    -Pebrot vermell: sense llavors i a daus petits.
    -Porro: a rodelles fines.
  3. En una paella, amb oli, sofregeix l’all picat. Afegeix les verdures i salta-les (10’), a foc lent. 
  4. Enretira i deixa-les refredar. Afegeix una mica de sal i pebre i els pinyons.
  5. Barreja la pasta, ja freda, amb les verdures i pinyons i l’oli de la cocció. Afegeix les anxoves.

Bon profit!


Clica aquí per a fer la comanda via WhatsApp

      


Oidà!



Article anteriorL’11 de Setembre, havaneres a Can Luna
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.