64è Aplec de la Sardana de la Garriga

L’aplec se celebrarà per primer cop en molts anys al Passeig i l'advocat Jordi Pina serà l’encarregat de llegir el manifest de la Diada

1

L’Agrupació Sardanista la Garriga organitza el proper divendres 10 de setembre el 64è  aplec de la sardana. Serà a partir de les 8 del vespre amb les cobles Jovenívola de Sabadell i Sant Jordi – Ciutat de Barcelona. L’aplec tindrà lloc al Passeig, davant el Patronat, on les cobles interpretaran un total de 17 sardanes, algunes d’elles dedicades a la Garriga i a la seva gent. Una de les sardanes que s’interpretaran serà SOMNI, del compositor Manel Saderra Puigferrer, que servirà per a recordar Jesús Tovar, expresident de l’entitat que va morir aquest estiu.

L’organització oferirà servei de bar i taules per sopar, seguint totes les mesures sanitàries vigents. Per aquest motiu, no hi haurà la tradicional botifarrada però els assistents podran portar el menjar de casa.

A mitjanit tindrà lloc el tradicional Homenatge a la Senyera organitzat conjuntament amb la secció local d’Òmnium Cultural. Enguany, l’advocat Jordi Pina serà l’encarregat de la lectura del manifest previ a les ofrenes florals d’entitats i partits locals. L’acte acabarà a mitjanit amb la interpretació del Cant dels Segadors.

  • QUAN: divendres 10 de setembre de 2021, a les 20 h
  • ON: Passeig de la Garriga, davant el Patronat

Agrupació Sardanista La Garriga

Article anteriorAquest 11-S, retrobem-nos: inundem els carrers! 
Article següentL’11 de Setembre, havaneres a Can Luna
L'Agrupació Sardanista la Garriga fomenta la sardana i la música de cobla al nostre poble.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.