La Garriga crearà un punt de referència per la recerca de feina de persones amb diversitat funcional amb Fundació Viver de Bell-lloc

L’Ajuntament de la Garriga i l’entitat han signat un conveni per treballar coordinadament amb el servei local d’ocupació. L’acord permetrà oferir una atenció especialitzada a col·lectius amb especials dificultats d’inserció laboral

0

L’Ajuntament de la Garriga ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Viver de Bell-lloc per la prestació de serveis especialitzats d’orientació i intermediació sociolaboral del col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual, trastorn mental i persones en risc d’exclusió del municipi.

Tenint en compte els objectius comuns d’acompanyament als diferents col·lectius de persones en risc d’exclusió, l’Ajuntament de la Garriga comptarà amb l’experiència de Viver de Bell-lloc en inserció laboral de persones amb diversitat funcional i trastorn de salut mental i assessorament d’empreses, i l’entitat comptarà amb els recursos del servei local d’ocupació i un canal directe amb les demandes de persones i empreses del territori.

Així doncs, Fundació Viver de Bell-lloc atendrà les persones derivades del Servei Local d’Ocupació integrant-los en els seus serveis i programes d’orientació i formació en funció de les necessitats; garantint un seguiment de les persones ateses. L’entitat comptarà amb una cessió temporal d’un espai d’atenció a l’edifici de Can Raspall per atendre les persones, convertint-se així en un punt de referència per als col·lectius de persones amb majors dificultats d’inserció laboral.

El Servei d’Inserció i Orientació Laboral de Viver de Bell-lloc ha atès 114 persones fins el mes d’agost de 2021 amb 59 insercions en empreses i centres especials de treball.

Fins ara, l’entitat ja comptava amb un punt d’actuació del programa SIOAS a les instal·lacions de El Far. En els propers anys, gràcies a un altre conveni amb la Fundació Antiga Caixa Manlleu, està previst engegar un servei prelaboral de l’antic auditori de la Garriga.

Fundació Viver de Bell-lloc


A la fotografia (d’esquerra a dreta):

  • Núria Calls, tècnica del Servei Local d’Ocupació.
  • Meritxell Catalan, regidora de Promoció Econòmica, Educació i Formació.
  • Dolors Castellà, alcaldessa de la Garriga.
  • Carlos Sopeña, gerent de Fundació Viver de Bell-lloc.
  • Tanit Rejat, orientadora laboral del Servei d’Inserció i Orientació Laboral de Fundació Viver de Bell-lloc.
  • Lucas González de Aledo, coordinador del Servei d’Inserció i Orientació Laboral de Fundació Viver de Bell-lloc.
Article anteriorLa fotografia de concerts de Txus Garcia s’exposa aquests dies a El Nou Trull
Article següentComunicat sobre la supressió de trens R3 a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.