Arriba el Tagafest, el festival de música de Tagamanent amb aires garriguencs

El proper dissabte dia 24 de juliol, a l'idíl·lic entorn del Parc Natural del Montseny, tindrà lloc la primera edició del Tagafest, amb una proposta musical de 12 hores i forta presència garriguenca

0

En el marc de la Festa Major de la vila veïna, el festival aposta per la música de quilòmetre zero amb fins a 10 grups diferents, 9 dels quals són de la Garriga. A més, s’habilitarà una zona d’acampada i camper (prèvia adquisició de l’entrada) i es comptarà amb propostes gastronòmiques en forma de cuina sobre rodes (coneguts en anglès com a food trucks) i una mostra de cuina VO.

Així, el Tagafest vol difondre el talent local i vol fer-ho posant en valor el privilegiat paratge de la Vall del Congost, entre el riu i la falda del Tagamanent, en plena natura. Les actuacions, repartides en dos escenaris diferents, van des de la rumba de Joan Garriga, les versions bandarres d’Els Imbècils o la música folk de Marçal Ramon, premi Enderrock 2020.

La resta de la llista d’artistes garriguencs la conformen Albert Freixas amb una proposta pop amb tocs jazzy; la intimista Tracy Sirés; el rock amb tocs americans de Ricky Gil; el combo de l’escola de Música Happy People; els històrics Místics; i Lola & The Rhinos, la nova fornada de funk. També actuaran els Murris, amb una proposta de soul rock.

Les entrades ja són a la venda i es poden adquirir aquí.

Article anteriorAmanida de pollastre i ou
Article següentLa recuperació de Sant Roc i de la festa del barri
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.