Clicant al següent enllaç, Oidà! et prepararà una cistella de la compra amb tots els productes necessaris per a l’elaboració d’aquesta recepta, tenint en compte la teva proximitat amb el comerç que disposi del producte. Podràs afegir, treure o canviar qualsevol element sempre que ho vulguis, i contactar amb la botiga via WhatsApp per preparar la comanda. Dona suport al comerç de proximitat!
Ingredients
- 250 g de pit de pollastre
- 4 ous
- 1 fulla d’enciam
- 8 tomàquets cherry
- 100 g de crostons de pa
- 100 g de formatge parmesà en pols
- 1 cullerada d’oli d’oliva
- Sal
- Pebre
- Orenga
- Vinagre de vi blanc
Preparació
- Coure 4 ous durant 25 minuts. Deixar que es refredin, pelar-los i tallar-los en 4 meitats. Cal reservar els ous fins a l’hora de servir l’amanida.
- Tallar el pit de pollastre en làmines que no siguin molt grans. Fregir-les sense deixar que s’assequin. Reservar-les a part.
- Rentar l’enciam, escórrer-lo i tallar-lo més aviat en trossos petits, com d’amanida tipus Cèsar. Reservar-lo. Rentar i tallar els tomàquets en 4 trossos i reservar-los, també.
- Fer un niu d’enciam a cada plat, afegir-hi el pollastre al voltant, els tomàquets i els ous. Posar-hi al damunt alguns crostons de pa.
- Afegir el formatge parmesà en pols i una mica d’orenga. Amanir-ho tot junt al gust de cadascú amb oli, vinagre, sal i pebre.
Hi col·laboren