Amanida de pollastre i ou

0
130

Clicant al següent enllaç, Oidà! et prepararà una cistella de la compra amb tots els productes necessaris per a l’elaboració d’aquesta recepta, tenint en compte la teva proximitat amb el comerç que disposi del producte. Podràs afegir, treure o canviar qualsevol element sempre que ho vulguis, i contactar amb la botiga via WhatsApp per preparar la comanda. Dona suport al comerç de proximitat!


Ingredients

  • 250 g de pit de pollastre
  • 4 ous
  • 1 fulla d’enciam
  • 8 tomàquets cherry
  • 100 g de crostons de pa
  • 100 g de formatge parmesà en pols
  • 1 cullerada d’oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre
  • Orenga
  • Vinagre de vi blanc

Preparació

  1. Coure 4 ous durant 25 minuts. Deixar que es refredin, pelar-los i tallar-los en 4 meitats. Cal reservar els ous fins a l’hora de servir l’amanida.
  1. Tallar el pit de pollastre en làmines que no siguin molt grans. Fregir-les sense deixar que s’assequin. Reservar-les a part.
  1. Rentar l’enciam, escórrer-lo i tallar-lo més aviat en trossos petits, com d’amanida tipus Cèsar. Reservar-lo. Rentar i tallar els tomàquets en 4 trossos i reservar-los, també.
  1. Fer un niu d’enciam a cada plat, afegir-hi el pollastre al voltant, els tomàquets i els ous. Posar-hi al damunt alguns crostons de pa.
  1. Afegir el formatge parmesà en pols i una mica d’orenga. Amanir-ho tot junt al gust de cadascú amb oli, vinagre, sal i pebre.

Hi col·laboren

Oidà!



Article anteriorAforaments limitats i quatre espais perimetrats per la Festa Major d’enguany
Article següentArriba el Tagafest, el festival de música de Tagamanent amb aires garriguencs
Oidà és un gran espai virtual on podràs trobar productors locals i petits comerços de Catalunya dins el sector alimentari. Un eCommerce que funciona a través del WhatsApp i que connecta el client amb els productors locals d'arreu de Catalunya, també de la Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.