S’inaugura l’exposició de cal·ligrafia àrab a Can Ramos

0

Dijous 15 de juliol es va inaugurar a la seu de la Fundació Universitària Martí l’Humà de Can Ramos l’exposició “Cal·ligrafia àrab” de l’artista Mohamed Ejjebari. 

Les obres, realitzades entre els anys 2015 i 2021, combinen la cal·ligrafia amb el mosaic àrab: hi trobarem reproduccions de fragments de l’Alhambra de Granada, de la mesquita de Córdoba o de Santa Sofia d’Istanbul i també textos de poetes àrabs, recollint i posant en valor tres estils de cal·ligrafia: koufi, d’Orient; thuyeth, d’Orient mitjà; i la magrebí, d’Andalusia. 

L’exposició romandrà oberta fins el 31 juliol en horari:

  • De dilluns a divendres de 17:00 a 21:00h.
  • Dissabte de 10:00 a 13:00h. i de 17:00 a 21:00h.
  • Diumenge de 10:00 a 13h.00h.
  • ENTRADA LLIURE

FUMH

Article anteriorLes terrasses de bars i restaurants podran obrir a les 8 en comptes de les 9 h
Article següentLa Garriga recupera la Festa del Barri de Sant Roc
El Museu Biblioteca Fundació Maurí, situat al carrer de Cardedeu de la Garriga, recull el llegat testamentari de l'il·lustre notari i historiador local Josep Maurí i Serra, fill predilecte de la població. Ubicada en la que fou la seva casa natal, la Fundació mostra, a més d'una important selecció de materials arqueològics, importants col·leccions de pintura i escultura, un arxiu fotogràfic de 70.000 imatges de la Garriga, 2.000 fotografies en clixé de vidre, així com l'arxiu històric de la Garriga i una biblioteca especialitzada en història, amb 6.000 volums. A l'últim pis de la Fundació, s'hi pot trobar l'antic cadirat gòtic de la Catedral de Girona. (Viquipèdia).

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.