Oidà! i La Garriga Digital, units per impulsar el comerç local

0

Fa gairebé un any, des de les pàgines de La Garriga Digital.cat anunciàvem la creació d’Oidà!, un nou projecte de matriu garriguenca que naixia amb l’objectiu de posar en contacte el comerç d’alimentació local amb el seu client més proper a través de WhatsApp. D’aquesta manera, hom pot omplir la seva cistella virtual de compra i la plataforma proposa la millor combinació d’establiments per adquirir els productes ben a prop de casa, creant una comanda directa a través del popular servei de missatgeria instantània.

Idees innovadores com aquesta, amb una tan marcada voluntat de servei, sovint propicien sinergies inesperades, com és el cas que ens ocupa: unint les nostres plataformes, creiem poder oferir un producte interessant pel client que, al seu torn, reverteixi en el teixit comercial de la Garriga.

Així és com hem arribat a la col·laboració entre Oidà! i La Garriga Digital.cat, que veurà la llum els propers dies: periòdicament, us proposarem una recepta de cuina —d’elaboració senzilla— amb productes de temporada que podreu afegir a la vostra cistella de la compra en un sol clic per tal d’adquirir-los al vostre establiment de confiança, amb el qual us comunicareu de forma directa a través de WhatsApp.

Animeu-vos a cuinar els plats que us proposarem i, sobretot, feu-ho amb producte local!

La Garriga Digital.catArticle anteriorEl disbarat que la nova normativa de terrasses de l’Ajuntament suposa per la restauració
Article següentLes terrasses de bars i restaurants podran obrir a les 8 en comptes de les 9 h
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.