Agraïment a tots els artistes per la seva generositat i solidaritat

0

Des de La Garriga Societat Civil volem agrair a totes i tots els artistes per la seva generositat i solidaritat amb la rifa que realitzarem el proper 9 de juliol a les 19:00 a la Torre del Fanal. Els diners recollits serviran per ajudar a pagar “El viaje por la vida” que realitzaran aquest estiu les comunitats autònomes Zapatistes mexicanes (EZLN). Hem rebut mes de 50 donacions, totes elles d’una gran qualitat, que podeu adquirir pel mòdic preu de 5 € per butlleta. Podeu comprar els números els dissabtes a la paradeta que tenim al mercat, davant Can Biset, o als següents establiments:

  • Torre del fanal
  • Pou calent
  • Bar Can Margarit
  • Llibreria Strogoff
  • L’Sport
  • Totesport

Les artistes a les quals volem donar tot el nostre agraïment son:

Imma Navarro, Marc, Júlia Antolí, Berta Navarro, Berta S.Barriocanal, Pepa Vives, Eva Fernández, Núria Partagàs, Ketti Viñas, Fran Riu, Loles Durall, Joan Edo Pérez, Patrícia Astorga, Judit Canal, Elisenda Mallol, Núria Dalmau, Anna Ventura, Maria Navès, Sílvia Costa, Sandro De Ponte, Mercè González, Margarita, Rosalia Rosàs, Carmina Monfort, M.Lluch, Lluïsa Amat, Pascual Escosa, Victòria, Eli Soler, M. Abelló, Txell Cuspinera, Jaume Guardis, Mara Clemente, Associació puntaires de la Garriga, Núria Farré i Carme Melchor.

Moltíssimes gràcies a totes!

La Garriga Societat Civil

Article anteriorLa societat civil independentista es reorganitza
Article següentPuigcercós: “Per ‘picar pedra’ necessites estratègia, calma i perseverança”
Som una associació de persones solidàries i compromeses amb la defensa dels drets humans que col·laborem en la sensibilització dels problemes que viuen diverses societats del món.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.