La societat civil independentista es reorganitza

0

Sota el lema Independència. Reactivem-nos!, diverses entitats independentistes de la Garriga han organitzat una taula rodona que debatrà sobre la necessitat de tornar a mobilitzar la societat civil catalana, forçosament aturada a causa de la COVID-19, però també palpablement desanimada i orfe de lideratges: els impulsors d’aquesta trobada destaquen la necessitat de reunir-se i organitzar-se “sense els partits i sense els partidismes”.

L’acte, que tindrà lloc al Passeig de la Garriga el proper divendres 2 de juliol, a les 19 h, serà moderat per l’advocat Pepe Fajula i comptarà amb cinc ponents de primer ordre: Albano Dante Fachín, d’Octuvre; Mònica Fernàndez, de Querellants per la República; David Fernàndez, de l’Assemblea Nacional Catalana; David Aranda, d’Alerta Solidària; i Jordi Pessarrodona, de Pallassos per la República.

Article anteriorLa Saligarda bufarà durant l’estiu!
Article següentAgraïment a tots els artistes per la seva generositat i solidaritat
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.