La Saligarda bufarà durant l’estiu!

0

Estem molt contents de poder anunciar que la Saligarda, juntament amb el Brou del Mestre, La Garriga Jam Session, la Garreggae Sound System, El Cau de la Garriga, els Amics del Jazz i Pedalem La Garriga, tornem per presentar els Tastets de Juliol, que tindran lloc a Can Luna els dies 3, 4 i 17, 18 de juliol, els dos dissabtes amb programació de 12 h a 23 h i els dos diumenges de 17 h a 23 h.

El tret de sortida serà el dissabte dia 3 a les 12 hores amb la lectura del pregó i, a partir d’aquí, s’aniran enllaçant diverses activitats i concerts organitzats per les entitats, com ara el dinar del Cau, les Jam Sessions, el concert del Cor de Carxofa i la Companyia Imaginària d’Arrel, l’Aplec de Paelles, el Sound System dels Garreggae o l’activitat de Pedalem.

Les entitats promotores van voler agafar embranzida per ampliar l’horari inicial, ja que
només era de vespre, i així poder presentar una oferta més amplia i per a tots els públics.

Estigueu ben atents a les xarxes (Twitter, Facebook, Instagram), on aviat donarem més informació. Us hi esperem!!

Saligarda La Garriga

Article anteriorSardanes a la fresca de la Garriga
Article següentLa societat civil independentista es reorganitza
La Saligarda és un projecte de Festa Major alternativa, participativa, popular, oberta i local a la Garriga. Escriu-nos propostes o vine a les reunions per dissenyar, organitzar i tirar endavant aquesta festa #delpoblealpoble!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.