Ordre del dia del Ple municipal de juny de 2021

3
Fotografia del Ple municipal de maig 2021 - Autor: Ajuntament de la Garriga

El dimecres 30 de juny, a les 19 h, tindrà lloc un nou Ple municipal a la Garriga a la Sala Polivalent de Can Luna, amb la presència dels representants de tots els grups polítics del poble. Qui ho desitgi ho podrà seguir en directe a través de l’emissora local, Ràdio Silenci (107.4 de la FM). Aquest n’és l’ordre del dia:

1. Aprovació de l‘acta de la sessió anterior, corresponent a la sessió ordinària del Ple de data 26 de maig de 2021.

2. Donar compte al Ple de les resolucions d’alcaldia i dels acords de la JGL des del dia 17 de maig al dia 20 de juny de 2021.

3. Donar compte al Ple del canvi de representant d’ERC-Acord a la Comissió del Nomenclàtor.

4. Donar compte al Ple del canvi de representant del grup municipal CUP-AMUNT al Consell Escolar Municipal.

5. Donar compte al Ple del Pla Anual de Control Financer (PACF) modificat de l’exercici 2021.

6. Aprovació de l’Inici d’expedient i constitució de la comissió d’estudi per a la modificació de l’Ordenança reguladora del mercat no sedentari de la Garriga (G20).

7. Aprovació de la pròrroga forçosa del contracte de serveis de recollida i transport de residus i neteja del mercat setmanal amb CESPA fins a la formalització del nou contracte.

8. Aprovació de la pròrroga forçosa del contracte de gestió del servei d’escola bressol municipal.

9. Aprovació de l’inici de la licitació del contracte de serveis de recollida de residus porta a porta.

10. Aprovació de la imposició de les segones penalitats a la contractista del servei de neteja de les dependències municipals, LIMCAMAR, SL per incompliment de les condicions del contracte.

11. Aprovació de l’inici d’expedient sancionador per infracció lleu a la mercantil LIMCAMAR SL en qualitat d’adjudicatària del contracte de serveis de neteja de les dependències municipals.

12. Aprovació de la “Declaració Institucional del Dia de l’Orgull LGBTI+ (28 de juny)”.

13. Aprovació de l’encàrrec de gestió al Consell Comarcal del Vallès Oriental mitjançant conveni interadministratiu per a l’execució d’actuacions en el marc del programa específic “Treball Talent i Tecnologia”.

14. Expedient de modificació de crèdit número 2021/39. Modalitat suplement de crèdit. Exp. 5914/2021.

15. Moció que presenta el grup municipal de la CUP de la Garriga per sol·licitar al Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya que declari la Garriga àrea d’habitatge tens en aplicació de la llei 11/2020, del 18 de setembre, de mesures urgents en matèria de contenció de rendes en els contractes d’arrendament d’habitatge.

16. Moció que presenta el grup municipal de la CUP de la Garriga a favor del ple reconeixement dels drets de les persones trans i en suport d’una llei trans estatal.

17. Moció que presenta el grup municipal del PSC-CP i el grup municipal de JUNTS per la Garriga en suport a la gent gran, contra la deshumanització dels serveis bancaris davant la bretxa digital.

18. Precs i preguntes dels grups municipals al Ple de 30 de juny de 2021.

Article anterior“Declaraciones recortadas”, d’Irina Edery, obre el cicle d’estiu del Petits Formats de la Filanda 
Article següentJoan Puigcercós i Francesc Codina presenten ‘Picar pedra’ a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

3 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.