Joan Puigcercós i Francesc Codina presenten ‘Picar pedra’ a la Garriga

El llibre planteja els obstacles a superar per assolir la independència

0

L’exconseller i exdiputat Joan Puigcercós i el filòleg granollerí Francesc Codina presenten aquest dijous 1 de juliol el llibre Picar Pedra a la Garriga. L’acte tindrà lloc a la plaça del Silenci a partir de les 19:30 h i comptarà amb la presentació de l’alcaldessa de la Garriga, Dolors Castellà.

El text, subtitulat “una guia per forçar el diàleg i la solució”, està escrit a sis mans, ja que també hi intervé l’exconseller Josep Huguet, i recull en 50 punts els obstacles que cal superar per assolir una situació òptima per assolir la independència de Catalunya. El periodista Àlvar Llobet ha estat l’encarregat d’estructurar les reflexions sorgides en diverses converses entre els tres republicans, dos dels quals han tingut càrrecs destacats a les institucions i han conegut de primera mà les estructures de l’Estat espanyol que cal desestabilitzar per crear un escenari propici a la solució del conflicte amb Espanya, així com també allò que cal per enfortir dins del moviment independentista català, l’economia i les institucions del país.

La secció local d’ERC la Garriga tanca amb aquest acte un cicle de presentacions de llibres escrits des de l’òrbita republicana amb l’ànim de dotar de contingut ideològic el moviment independentista. Entorn del 90 aniversari de la fundació del partit, la Garriga ha acollit la presentació de Tornarem a vèncer, d’Oriol Junqueras i Marta Rovira; de En defensa pròpia, de Joan Gardà, i de Dona i Poder, de Jenn Díaz.

ERC amb Acord

Article anteriorOrdre del dia del Ple municipal de juny de 2021
Article següentSardanes a la fresca de la Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.