Celebració del centenari de la pintora i gravadora Conxa Sisquella i Planas a la Garriga 

0

La Fundació Fornells-Pla i Conxa Sisquella de la Garriga hem programat dues exposicions, un taller de gravat i una conferència per a commemorar el centenari del naixement de l’artista (1920), posposat per la pandèmia.

Com a tret de sortida del reconeixement, la tardor del 2020, ja vam editar un gravat  utilitzant una planxa original. El treball el va fer el reputat taller, Edicions de la Murtra,  d’Arenys de Munt, amb una tirada de 25 exemplars que vam posar a la venda.

Properament, del 4 al 27 de juny, es portarà a terme una petita mostra a la Fundació  Maurí denominada: Conxa Sisquella, Figuracions on es podran veure treballs inèdits dels seus inicis i una conferència sobre l’obra de l’autora el divendres 11 de juny, a les 19 h, a càrrec de la professora d’història de l’art, Fina Bernad.

Durant les mateixes dates, a la sala d’exposicions de la Fundació Fornells-Pla i Conxa  Sisquella, hi haurà la mostra: Conxa Sisquella, Interaccions, així com un taller de gravat d’un cap de setmana de durada, per adults a partir de 16 anys, que es portarà a terme a l’espai del jardí. Els horaris seran el dissabte 19 de juny, de 10 a 13 h i de 16 a 19 h; i el diumenge, de 10 a 13 h. Activitat a càrrec de l’artista i professora Fina Tuneu. Cal inscripció prèvia al mail fundacio@fornellsplaiconxasisquella.org.

Per altra banda, volem destacar dues exposicions que també s’han sumat al reconeixement a l’obra de Conxa Sisquella: la ja duta a terme del 5 al 28 de març a la sala d’exposicions de la Fundació, la XI Mostra del dia Internacional de les Dones; i, per a la propera tardor,  l’exposició Internacional d’Art Tèxtil, del 22 d’octubre al 14 de novembre, també d’aquest any 2021.

Com a cloenda, a la tardor s’estrenarà un video on es ressaltarà la creativitat de l’artista.

Horaris de Visita a les exposicions  

  • Fundació Fornells-Pla i Conxa Sisquella, C. Calàbria 210. Divendres i dissabtes, de 18 a 20 h; diumenges, de 11 a 14 h.
  • Fundació Maurí, C. Cardedeu 17. Dimecres, de 16 a 19 h; i diumenges, de 11 a 14 h.

Fundació Fornells-Pla i Conxa Sisquella

Article anteriorUna nova ocasió de gaudir de la transhumància a la Garriga
Article següentL’escola ISCAT de la Garriga rep el màxim reconeixement d’UNICEF
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.