Tret de sortida al Postgrau i Màster de Belles Arts, “Panorama d’Art”

En data 19 de maig s’ha presentat a la seu de Can Ramos de la Fundació Universitària Martí l’Humà a la Garriga el nou Postgrau i Màster de Belles Arts, “Panorama d’Art”, que han gestat conjuntament l’Institut Barcelonès d’Art (en col·laboració amb el Reial Cercle Artístic de Barcelona) i la Fundació Universitària Martí l’Humà.

0

La metodologia dels cursos està basada en un projecte que pretén canviar el paradigma del procés d’aprenentatge que fins ara s’ha desenvolupat, amb sentit i treball de participació activa i crítica, per assolir els aspectes clau que defineixen el projecte.

La internacionalitat, factor diferencial i tret característic de l’alumnat, ens obliga a plantejar un programa obert i amb ritmes individualitzats; per tant, es tracta d’una formació personalitzada per a cada alumne i projecte, que no estableix una cronologia concreta, sinó que s’adapta a cada alumne i a les seves necessitats i circumstàncies.

Els cursos pretenen aportar el coneixement artístic transversal, amb la base de la història i del moment de cada època i estil, intentant entendre el context històric que va influir en la consecució de les obres d’art de cada artista, a partir del qual l’alumne prepararà un projecte artístic que definirà el perquè i el què de la seva idea. Iniciant-se, després, un procés creatiu que establirà el com aconseguir el desenvolupament de la obra interpretativa, per a poder arribar a l’execució de l’obra i presentació de la mateixa.

El format dels cursos podrà ser presencial, online o, com recomanem, de modalitat mixta, fet que farà que l’alumne pugui adaptar la seva presencialitat a la seva conveniència. El sistema mixt es farà bàsicament online, destinant una jornada setmanal amb trobada dels alumnes al campus (Reial Cercle Artístic de Barcelona), que afavorirà el feedback necessari entre alumne, professorat i companys de curs.

Cal destacar que la matrícula del curs està permanentment oberta, donada la característica tan personalitzada de la formació, fins al punt que els horaris i durada del curs s’adaptaran totalment a les circumstàncies de cada alumne.

La durada estimada del programa sencer del Postgrau de 60 ECTS és de dos anys, flexibles per a cada cas. I d’entre tres i quatre anys per a la finalització del Màster, de 120 ECTS.

Un dels factors clau d’aquests estudis és la part final o mòdul cinquè, que capacitarà a l’alumne en la fórmula del màrqueting necessari per poder expandir i posar al mercat la seva marca i obra, tant necessari perquè l’ofici de artista tingui una sortida professional rendible, amb una sòlida base que el faci comparable a qualsevol altre ofici.

Així doncs, ens plau comunicar l’obertura de matriculació d’aquestes dues opcions de formació, Màster i Postgrau; trobareu més detalls d’informació i inscripcions a la web de la FUMH.

Fundació Universitària Martí l’Humà

Article anteriorCinefòrum «Introducció al moviment Zapatista»
Article següentOrdre del dia del Ple municipal de maig de 2021
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.