Cinefòrum «Introducció al moviment Zapatista»

0

A partir del mes de juny, una important delegació de zapatistes provinents de les comunitats de Chiapas (Mèxic) arribarà a Europa amb l’objectiu d’acostar-se a totes aquelles iniciatives que es posicionen a favor d’un model de societat més just, equitatiu i solidari i que s’identifiquin amb el lema “des d’abaix a l’esquerra”.

Degut a l’important històric que ha tingut la població de la Garriga, us convidem a conèixer la seva història el proper dissabte 22 de maig, a l’Auditori. Una història que encara avui és ben viva i ens permet entendre des d’una altra perspectiva el nostre propi context social i, sobretot, ens ofereix una mirada esperançadora: un altre món no només és possible, sinó que ja existeix.

Us hi esperem amb molta il·lusió!

La Garriga Societat Civil

Article anteriorEl darrer treball de Núria Conangla veurà la llum a final de mes
Article següentTret de sortida al Postgrau i Màster de Belles Arts, “Panorama d’Art”
Som una associació de persones solidàries i compromeses amb la defensa dels drets humans que col·laborem en la sensibilització dels problemes que viuen diverses societats del món.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.