La FUMH estrena dos cursos artístics d’àmbit internacional

0

El proper dimarts 18 de maig, a les dotze del migdia i a la seu de la Fundació Universitària Martí l’Humà de Can Ramos (al carrer Figueral 59 de la Garriga), es farà la presentació, conjuntament amb l’Institut Barcelonès d’Art (IBA), del Postgrau i del Màster Panorama d’Art, d’àmbit internacional. Ambdós cursos faran un recorregut teòric des de la prehistòria fins el món contemporani, que ajudi a interpretar l’art a través de les obres plàstiques que els alumnes aniran realitzant al llarg dels mòduls. Es treballaran, també, aspectes de caire pràctic, com el desenvolupament de l’estil personal, el llibre de l’artista, la crítica, el comissariat, la comercialització, el màrqueting, l’estratègia de carrera professional i la capacitat investigadora.

La presentació serà a càrrec del director de la FUMH, Sr. Jordi Salayet, i el director de l’IBA, Sr. Antoni Serés.

FUMH

Article anteriorJoan Tardà visita la Garriga per presentar ‘En defensa pròpia’
Article següentCan Raspall acull el lliurament dels premis del concurs de la Garriga Modernista
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.