Primavera a la Garriga

0

Arriba la primavera a la Garriga i amb ella l’esperança de la recuperació econòmica del nostre poble i a Junts per la Garriga seguim treballant dia a dia per donar-vos una alternativa eficient i eficaç a l’Ajuntament. Tanmateix ens trobem en un moment excepcional al país, davant la necessitat de constituir un govern netament independentista i per tirar endavant una llei d’amnistia que retorni la llibertat als nostres presos polítics. L’hora és greu i des de Junts per la Garriga reiterem el nostre posicionament: volem un govern independentista. Així ho van determinar els garriguencs i garriguenques el passat 14 de febrer.

Tanmateix hem donat suport als síndics de l’u d’octubre en aquest judici polític contra la llibertat acadèmica i democràtica, així com al Molt Honorable President Puigdemont i als Honorables Consellers Comín i Ponsatí en la seva tasca a Europa, ara perseguida. Celebrem el nomenament de Laura Borràs com a nova presidenta de la cambra de la sobirania catalana.

En l’àmbit consistorial hem manifestat la voluntat d’endreçar la situació i organització laboral de l’Ajuntament, però amb un cost de més d’un milió d’euros inassolible degut al perillós endeutament. Es tracta d’un nou “brindis al sol” del govern municipal, creant expectatives als treballadors que no es podran fer realitat.

A escala local us animem a ajudar-nos a recuperar-nos de la crisi, us animem a comprar local i al comerç de proximitat. Tal com hem defensat sempre: la Garriga és la teva millor botiga. Al municipi tenim la gran majoria de serveis, productes i establiments disponibles. Una gran part s’ha adaptat per atendre’ns a domicili i mantenir la persiana aixecada, és responsabilitat de tots nosaltres aconseguir que així es mantinguin.

Celebrem també el talent garriguenc, que veiem present en artesans locals com Rechapados Ferrer i els seus taulers d’escacs que ara són notícia a tot el món. O en l’assoliment d’una marca cansaladera pròpia per la Garriga, punt que dúiem al nostre programa electoral.

Tingueu present que Junts per la Garriga és al vostre servei i les nostres regidores treballen incansablement per sortir Junts més forts d’aquesta greu situació i Junts tornar a la Garriga pròspera i plena de vida.

No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a través de les xarxes o correu electrònic per fer-nos arribar propostes, queixes i vivències: juntsxcatlagarriga@gmail.com.

Junts per la Garriga

Article anteriorEl festival de Jazz de la Garriga arriba a la seva desena edició!
Article següentJoan Tardà visita la Garriga per presentar ‘En defensa pròpia’
Treballem pel nostre poble. #LlibertatPresosPoliticsiExiliats

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.