El festival de Jazz de la Garriga arriba a la seva desena edició!

0

Aquest any estem d’enhorabona, perquè des de l’entitat dels Amics del Jazz de la Garriga celebrem haver arribat a aquesta més que merescudíssima desena entrega tot i haver patit per la celebració de l’anterior edició.

La programació que hem preparat aquest any és especial, amb sorpreses inesperades, idees trencadores, escenaris poc convencionals i seguint amb la nostra línia de programació que ja ens defineix com actor indispensable en la programació cultural del poble.

Aquesta edició especial tindrà escenaris inusuals: des de l’alzina de Can Valls, passant pel cinema Alhambra i reivindicant el Teatre del Patronat com a centre neuràlgic de l’activitat del Festival.

Cal fer menció a una producció especial feta exclusivament pel festival d’enguany, un espectacle multidisciplinari d’homenatge al patrimoni industrial i al valor social del què suposa i ha suposat la SATI pel poble. Un espai marcat pel xoc entre el patrimoni industrial, la ruralitat del barri de Querol i de l’entorn natural, ja que està situat a l’entrada al parc Natural del Montseny. Estem preparant un projecte que s’estrenarà durant el festival i esperem que pugui romandre en l’espai públic perquè tothom el pugui gaudir i recordar de forma permanent.

Hip Horns, Fernando Brox quartet, Clara lai i Joan Moll, Jordi Mestres trio, Àlvaro Torres quartet featuring Philipp Grooper i dues produccions especials per al festival: Jazz a l’enrabiada amb l’Arnau Obiols i l’homenatge a la fàbrica de la SATI amb Iklo i Barraka Xau conformen una programació molt especial i arrelada al poble.

Us convidem a venir a qualsevol dels concerts que se celebraran entre el 15 de maig i el 12 de juny. Ben aviat podreu consultar la programació a les xarxes socials dels Amics del Jazz de la Garriga (Facebook, Twitter, Instagram) i de l’Ajuntament.

Us hi esperem!

Amics del Jazz de la Garriga

Article anteriorEs presenta el llibre Tornarem a Vèncer d’Oriol Junqueras i Marta Rovira 
Article següentPrimavera a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.