Ordre del dia del Ple municipal telemàtic d’abril de 2021

0
L'alcaldessa de la Garriga, Dolors Castellà, al Ple Municipal telemàtic de 29 d'abril de 2020 - Fotografia de Joan Giralt

El proper dimecres 28 d’abril de 2021, a les 19 h, tindrà lloc un nou Ple municipal a la Garriga, de forma telemàtica, degut a les mesures de seguretat adoptades per l’estat d’alarma sanitària per la COVID-19. Els representants dels grups polítics del poble, doncs, es comunicaran per videoconferència, i qui ho desitgi ho podrà seguir en directe a través de l’emissora local, Ràdio Silenci (107.4 de la FM). Aquest n’és l’ordre del dia:

1. Aprovació de l’acta del Ple ordinari de data 31 de març de 2021. 

2. Donar compte al Ple de les resolucions d’alcaldia i els acords de la JGL des del dia 22 de març i fins el 18 d’abril de 2021.

3. Donar compte al Ple de l’informe d’Intervenció referent a la justificació de les aportacions dels grups municipals. 

4. Donar compte de la Resolució d’Alcaldia relativa a l’aprovació de la liquidació del pressupost de l’ajuntament corresponent a l’exercici econòmic 2020. 

5. Donar compte de la Resolució de Presidència relativa a l’aprovació de la liquidació del pressupost de l’OAMC corresponent a l’exercici econòmic 2020. 

6. Donar compte dels informes resum anual de les actuacions realitzades en matèria de control intern de l’Ajuntament de la Garriga.

7. Donar compte dels informes resum anual de les actuacions realitzades en matèria de control intern de l’OAMC.

8. Aprovació de l’adjudicació, la disposició de la despesa i l’exclusió d’una empresa del contracte de serveis de neteja de les dependències municipals. 

9. Aprovació de l’inici de l’expedient de liquidació del contracte de gestió de serveis públics de recollida i transport d’escombraries i recollida i neteja del mercat setmanal de la Garriga. 

10. Aprovació de l’inici de l’expedient i constitució de la comissió d’estudi per a la modificació de l’Ordenança G02 reguladora de la circulació. 

11. Aprovació de la Relació de Llocs de Treball de l’ajuntament de la Garriga. 

12. Aprovació de la Relació de Llocs de Treball de l’Organisme Autònom de Mitjans de Comunicació de l’Ajuntament de la Garriga. 

13. Ratificació de la RA 438/2021 de 8 d’abril, d’aprovació de la baixa dels drets d’exercici tancat 2018. 

14. Aprovació de la modificació de crèdit número 2021/15. Modalitat baixes de crèdit. 

15. Aprovació provisional del Pla Especial Urbanístic Núm.2- CAN DURALL.

16. Moció que presenta el grup municipals de la CUP de la Garriga per l’adhesió de l’Ajuntament de la Garriga a l’Associació de Municipis i Entitats per l’Energia Pública (AMEP).

17. Moció, que presenta el grup municipal d’ERC-Acord-AM, sobre la Campanya Contra el Quart Cinturó en relació a la caducitat de l’expedient ambiental del tram Terrassa-Granollers del Quart Cinturó.

18. Precs i preguntes dels grups municipals al Ple de 28 d’abril de 2021.

Article anteriorLluís Pérez exposa “V.O.” al cicle Petits Formats de la Filanda
Article següentEs presenta el llibre Tornarem a Vèncer d’Oriol Junqueras i Marta Rovira 
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.