Lluís Pérez exposa “V.O.” al cicle Petits Formats de la Filanda

Del 3 de maig al 14 de juny, al Nou Trull

0

La Filanda espai de creació presenta l’exposició de pintura de la mà de l’artista multidisciplinari Lluís Pérez, resident des de fa anys a la Garriga. Versió Original, basat en el cinema, es podrà veure del 3 de maig al 14 de juny en el marc del cicle Petits Formats al Nou Trull.

LLUÍS PÉREZ, Barcelona 1976 (@lluisperez.art)

Artista multidisciplinari: actor, director, professor de teatre… Amant del cinema d’ençà que era ben petit, als 10 anys agafa un pinzell per primera vegada i es prova amb una nova passió. Dos llenguatges artístics completament diferents però que aconseguix unir tallant fotogrames per plasmar-los sobre tela. Talla un «frame» per poder donar una nova perspectiva dels seus films predilectes i així submergir els personatges en diferents volums, ombres i llums per poder plantejar-se on comença i on acaba la ficció.

V.O. Versió Original

Els quadres que componen aquesta exposició són la Versió Original de Lluís Pérez. Re-creant un fotograma en pintura crea un nou missatge d’aquella escena i li dona un nou sentit. Ens trobem amb «Rusc», peça inèdita que ens planteja el perquè de crear imatges sobre el cinema, el perquè de la passió pel cinema… un món que ens fa escapar del rusc, que ens dona una pantalla a un món diferent a la nostra realitat però que sovint s’inspira i es basa en aquesta per poder parlar sobre nosaltres, sobre les nostres inquietuds. «Rusc» és realment una versió original, una imatge que també sembla que s’escapi d’una pel·lícula però que et transporta a un cinema estrany, el de la vida, el de la realitat en un món irreal.

La Filanda espai de creació

Article anterior1a Cursa de Transports la Garriga-Granollers: eficiència en la mobilitat en clau comarcal
Article següentOrdre del dia del Ple municipal telemàtic d’abril de 2021
Espai de suport a la creativitat i al talent, obert a artistes emergents nacionals i internacionals i col·lectius socials sense límit d’edat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.