Una Festa del Barri de Montserrat adaptada a les circumstàncies

0

El proper dissabte dia 24 d’abril, el Barri de Montserrat de la Garriga celebrarà la seva tradicional festa, enguany, però, adaptada a les mesures de seguretat necessàries per a esquivar contagis de COVID-19 i tan sols tres actes amb aforaments limitats.

Així, durant el matí de dissabte hi haurà monòlegs amb Neus Motos, en un acte presentat per la veïna del barri, Júlia Segura; a les 17 h l’Escolania parroquial cantarà la missa solemne i, a les 18:30 h, la Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona oferirà un concert.

Per tal d’assistir al monòleg, es prega inscripció prèvia a barrimontserratlagarriga@gmail.com; per al concert de la tarda, cal fer el propi a agrupaciosardanistalagarriga@gmail.com. Cal indicar nom, cognoms i telèfon de contacte.

Article anterior1a Cursa de Transports La Garriga-Granollers 
Article següentEdició especial de l’Aplec dels Garriguencs a Puiggraciós
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.