La primavera és aquí i la Saligarda floreix de nou

El proper dissabte 24 d’abril, Can Luna acollirà una jornada amb diferents activitats per celebrar la Diada de Sant Jordi i Santa Jordina

0

L’esdeveniment compta amb un taller de Exlibris de la mà de Can Xic, on podrem crear un segell únic i original per marcar els llibres. També gaudirem d’un vermut musical amb Laura&The Loko i Andreu Moya.

Després de la pausa per dinar, les portes es reobriran a les 17 h per gaudir dels monòlegs feministes a càrrec de l’Ana Polo (RAC1, Ràdio Primavera Sound) i de l’Oye Sherman (Estat de gràcia, el Soterrani), que actualment condueixen el podcast Oye Polo.

I per acabar la jornada, jugarem al Bingo Musical! No te’l pots perdre aquesta vegada!

L’entrada serà gratuïta (però s’haurà de reservar prèviament aquí, a partir de dimarts 20 d’abril a les 20 h) i es vendran bosses de la Saligarda per a totes aquelles persones que la vulguin. A més, també hi haurà el format de taquilla inversa per tal d’ajudar a finançar la jornada.

El context actual no posa les coses fàcils, però malgrat els entrebancs, esperem trobar-vos-hi a totes!

Fins ben aviat!

Saligarda La Garriga

Article anteriorJoan Garriga: “Comère era un home valent i determinat en els principis republicans”
Article següentLa Bordalla s’adhereix a Arran
La Saligarda és un projecte de Festa Major alternativa, participativa, popular, oberta i local a la Garriga. Escriu-nos propostes o vine a les reunions per dissenyar, organitzar i tirar endavant aquesta festa #delpoblealpoble!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.