La Garriga impulsa una Jornada Educativa sobre Economia Feminista 

El dissabte 17 d’abril tindrà lloc una xerrada i debat a la Torre del Fanal de la Garriga, impulsada per La Garriga Societat Civil i l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental

0

El proper dissabte 17 d’abril a les 17:30 h, a la Torre del Fanal de la Garriga, xerrada-debat al voltant del llibre de la col·lecció Eines Economia Solidària i Feminista, amb les autores Elba Mansilla (sòcia de la cooperativa La Ciutat Invisible i membre de Coòpolis, l’Ateneu Cooperatiu de Barcelona) i Martina Marcet (membre de ramaderes.cat). Per reservar plaça, cal escriure a lagarrigaguerrera@gmail.com.

Es mantenen les lògiques productivistes dins les entitats de l’Economia Social i Solidària, o hi ha una altra mirada? Com són els processos de conciliació? Com es treballen els rols de poder i les traves administratives a les persones d’origen estranger a l’hora de formar una cooperativa? Com donar resposta a les necessitats de cura de l’àmbit rural? Quin paper té l’economia feminista i l’ecofeminisme? Seran algunes de les preguntes que es tractaran en l’acte d’aquest dissabte on, a banda de les autores, també hi participaran diverses persones de la societat civil de la Garriga.

Les autores Elba Mansilla i Martina Marcet Fuentes participen en l’acte, que servirà per presentar el llibre Economia Solidària i Feminista Pràctiques inspiradores que fan saltar les costures

El motiu de la presentació és la sortida del llibre que recentment ha publicat la Comissió de Feminismes de la Xarxa Economia Solidària (XES) i Pol·len Edicions: Economia solidària i feminista. Pràctiques inspiradores que fan saltar les costures, per intentar respondre aquestes qüestions.

  • Qui organitza: Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental i La Garriga Societat Civil, amb la col·laboració de Pol·len Edicions.
  • Lloc: La Torre del Fanal, Carrer Can Noguera, 08530 La Garriga
  • Dia: 17 d’abril a les 17:30 h
  • Inscripcions i més informació

La Garriga Societat Civil

Article anteriorLa FUMH us convida a la vídeo-classe magistral en obert del Dr. Miquel Casas
Article següent1a Cursa de Transports La Garriga-Granollers 
Som una associació de persones solidàries i compromeses amb la defensa dels drets humans que col·laborem en la sensibilització dels problemes que viuen diverses societats del món.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.