Restaurem entre tots la capelleta de Sant Roc 

Els propers dissabtes 10 i 17 d’abril la Comissió Sant Roc de la Garriga sortirà al carrer.

0
68

Dissabte matí, aprofitant el mercat setmanal, ens trobareu a la plaça de Can Dachs per mostrar com ha quedat la imatge de Sant Roc, recentment restaurada per la Cereria Sant Roc de Berga, gràcies a l’Ajuntament de la Garriga.

I per què sortim al carrer?

Doncs perquè ara toca restaurar la capelleta i per això necessitem la col·laboració de tots aquells garriguencs que vulguin ajudar-nos a fer-ho possible. Necessitem diners per pintar-la de nou, posar-hi llum, un rètol i condicionar els tancaments que protegeixen la imatge.

Per aquest motiu, aquesta setmana començarem una recollida de diners en col·laboració amb varis establiments del barri, on qui hi entri podrà ajudar econòmicament amb un donatiu a les guardioles que hi haurà als taulells.

Alhora, moltes d’aquests botigues mostraran als seus aparadors una fotografia antiga de la plaça on es pot apreciar que la capelleta fa més d’un segle que forma part del barri al que dona nom. Passeu a donar-hi una ullada.

Tots els que s’apropin a la parada a conèixer com ha quedat el Sant, podran endur-se una estampa de recordatori, així com algun producte més que hem fet per a l’ocasió, a canvi d’una petita col·laboració econòmica.

Si aconseguim els diners necessaris, podrem restaurar la capella i aquest estiu recuperar també la Festa del barri.

Us esperem dissabte a la plaça de Can Dachs. Vine a conèixer el nou Sant Roc!

Comissió Sant Roc La Garriga

Les xarxes socials de la Comissió Sant Roc La Garriga: TwitterFacebook i Instagram

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.