Ordre del dia del Ple municipal telemàtic de març de 2021

0
Ple Municipal telemàtic de 29 d'abril de 2020 - Fotografia de Joan Giralt

El proper dimecres 31 de març de 2021, a les 19 h, tindrà lloc un nou Ple municipal a la Garriga, de forma telemàtica, degut a les mesures de seguretat adoptades per l’estat d’alarma sanitària per la COVID-19. Els representants dels grups polítics del poble, doncs, es comunicaran per videoconferència, i qui ho desitgi ho podrà seguir en directe a través de l’emissora local, Ràdio Silenci (107.4 de la FM). Aquest n’és l’ordre del dia:

1. Aprovació de l’acta del Ple ordinari de data 24 de febrer de 2021.

2. Donar compte al Ple de les resolucions d’alcaldia i els acords de la JGL des del dia 18 de gener i fins el 14 de febrer de 2021.

3. Donar compte al Ple de la sentència 165/2021 del JCA núm. 16 de Barcelona, de data 22 de març de 2021, que estima íntegrament el recurs interposat per l’Administració General de l’Estat contra moció aprovada pel Ple Municipal d’aquest ajuntament de data 21 de novembre de 2018 relatiu al recolzament a la Resolució 92/XII del Parlament de Catalunya  d’11 d’octubre de 2018, declarant nul·la i deixant sense efecte l’esmentada moció.

4. Donar compte al Ple de l’informe d’Intervenció referent a la justificació de les aportacions dels grups municipals.

5. Donar conformitat a l’ajornament del cànon de la setena anualitat del contracte de la gestió del servei públic de les piscines municipals de la Garriga.

6. Incoació d’expedient per l’incompliment i el compliment defectuós del contracte de serveis de neteja de les dependències municipals a la contractista Limcamar SL, i deduir  les possibles penalitats econòmiques que se’n derivin.

7. Donar conformitat a la successió de l’empresa contractista SOCIEDAD REGIONAL DE ABASTECIMIENTO DE AGUAS S.A.U., (SOREA) en favor de l’empresa SOCIEDAD GENERAL DE AGUAS DE BARCELONA S.A.U. (AGBAR), per a la prestació del servei de subministrament d’aigua al municipi de la Garriga.

8. Aprovació de la massa salarial del personal laboral de l’Ajuntament de la Garriga i de l’OAMC per l’any 2021.

9. Autorització de compatibilitat al personal municipal, sol·licitada pel senyor JLLG.

10. Aprovació de la modificació de la Relació de Llocs de Treball de l’Ajuntament per a l’increment d’una dotació més del lloc de treball de tècnic/a auxiliar de Mitjans de Comunicació.

11. Aprovació de la modificació puntual de la Plantilla de personal de l’OAMC, per a l’ampliació en una dotació més de la plaça de tècnic/a auxiliar de Mitjans de Comunicació, grup C1.

12. Aprovació a l’actualització de l’encomana de gestió i aprovació del conveni tipus amb la Diputació de Barcelona de les funcions d’assistència en la gestió econòmica local.

13. Expedient de modificació de crèdit número 2021/11. Modalitat Generació de Crèdit.

14. Aprovació inicial de la “Modificació Puntual del Pla General d’Ordenació Municipal sobre els volums disconformes, les piscines, les construccions auxiliars, les pèrgoles i el cromatisme de façanes del nucli antic”.

15. Adhesió a la Declaració Internacional “Manifest 8 de març, Dia Internacional de les Dones”.

16. Moció que presenten els grups municipals de ERC, Junts, PSC i els Regidors No Adscrits contra el tancament de l’empresa Bosch a Lliçà d’Amunt.

17. Moció que presenten els grups municipals del PSC-CP, JUNTS i CS, contra el tancament d’una línia de P3 al CEIP Puiggraciós.

18. Precs i preguntes dels grups municipals al Ple de 31 de març de 2021

Article anteriorEl Servei Local d’Ocupació va donar feina a 271 persones el 2020
Article següentLa pel·lícula musical Jesucrist Superstar es podrà veure avui a la Parròquia de Sant Esteve
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.