Consulta ciutadana per a definir el Pla de màrqueting turístic de la Garriga

0
Passeig_la_Garriga_28-10-2010

Des de la regidoria de Patrimoni i Turisme s’ha impulsat una consulta a la ciutadania per tal d’implicar-la en la confecció del Pla de màrqueting turístic del municipi, que es posa en marxa com a continuïtat del Pla estratègic de Turisme 2019-2023.

Així, tothom qui ho desitgi pot aportar el seu granet de sorra sobre com creu que la Garriga pot millorar la seva promoció turística, alhora que posi en valor allò que la fa singular i diferent com a poble. Es tracta d’aprofundir en el públic actual, però també captar-ne de nou. Només cal respondre el qüestionari que posa al nostre abast l’Ajuntament de la Garriga.

Darrerament, ja s’han mantingut reunions amb empreses del sector com ara hotels, restaurants i comerços, així com amb els mitjans de comunicació de temàtica local i persones actives a les xarxes socials en comunicacions que tracten de la Garriga.

Article anterior«La música amansa las fieras», de Guillem Comino, al Petits Formats de la Filanda
Article següentCal revisar el reglament dels Pressupostos participatius per no repetir errors
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.