‘Botifarra de la Garriga’ ja és una marca col·lectiva

2

Amb els objectius principals de promocionar la Garriga com a destí comercial especialitzat i incrementar-ne l’oferta turística, de fomentar el consum de la botifarra feta al municipi i de donar paraigua institucional a tota la promoció que se’n pugui fer, neix la marca col·lectiva “Botifarra de la Garriga”, que compta amb cinc productors cansaladers adherits: La Perla, Can Valldoriola, Ca la Maria José, La moreneta i Can Torrents.

Així, i per tal de posar en més valor l’excel·lent producte local, es disposarà d’un mitjà definit per a la seva difusió i reconeixement, també fora del poble, alhora que servirà “per a donar recolzament al sector cansalader de la Garriga i resposta als reptes de futur, com la formació professional, el relleu generacional o la relació amb la restauració i amb la producció local”, tal i com apunta la Regidora de Promoció Econòmica, la republicana Txell Catalan.

La botifarra de la Garriga és la que s’elabora al municipi amb unes característiques i ingredients concrets i, des d’ara, es podrà identificar amb un logotip que s’ha creat especialment per a la marca. Tot plegat, és tan sols l’inici d’un seguit de campanyes al llarg d’aquest any, on s’hi inclou la creació d’un lloc web, publicitat als mitjans de comunicació i xarxes socials o la confecció d’un vídeo promocional, si bé la mirada és posada a la Xa Fira de la Botifarra, bo i esperant que la situació sanitària en permeti la celebració.

Article anteriorAmb l’arribada de la Primavera, Som ASIC La Garriga organitzem La Quinzena de l’ASIC
Article següent«La música amansa las fieras», de Guillem Comino, al Petits Formats de la Filanda
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

2 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.