Diumenge 7 de març, passejada feminista a la Garriga

El col·lectiu Feministes la Garriga es suma a les passejades feministes el proper diumenge 7 de març amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora. La sortida serà a les 10:30 h a la plaça de l’Església

0

Feministes la Garriga es suma a la convocatòria del moviment feminista del 8M d’enguany amb una passejada feminista el proper diumenge 7 de març. Aquesta acció és col·lectiva, simultània, no mixta, i arreu del territori. La trobada serà a les 10:30 h a la plaça de l’Església on es llegirà el manifest del moviment i tot seguit començarà la marxa pels voltants de la Garriga passant per la plaça del Silenci, l’estació de tren, la Bòbila, el bosc del Malhivern i el Passeig. El recorregut acabarà a la plaça de l’Església amb un vermut individual a càrrec de cadascuna de les assistents.

En un any marcat per la pandèmia i la crisi de la COVID-19 s’ha posat de relleu que els espais naturals tampoc estan lliures de violències masclistes. Des de la Vaga Feminista es proposa ocupar els espais naturals de proximitat per reivindicar que no estem soles i no tenim por, i que volem caminar tranquil·les de dia i de nit. Un pas més per afirmar la importància de reapropiar-nos d’aquests espais des del feminisme per construir una societat digna fora del sistema capitalista, heteropatriarcal i colonial.

Juntes, diverses i rebels som imparables! Sempre feministes! #8M2021

Feministes la Garriga

Article anteriorSetmanes farcides de novetats musicals garriguenques
Article següent«Senyores a la fresca», proposta de l’Espai la Filanda per reivindicar el 8M
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.