Setmanes farcides de novetats musicals garriguenques

0

Que la Garriga és un poble d’enorme talent musical i artístic compta amb un consens gairebé total, doncs la llista de grups i artistes tocats per la Saligarda, des dels més amateurs fins els que han creuat fronteres, és ben llarga. I aquests darrers dies, la col·lecció musical amb segell garriguenc s’ha ampliat amb tres noves propostes, totes i cadascuna d’elles amb un estil únic i ben diferenciat.

Els joves de Mediterrània Band, per la seva banda, ja fa un temps que sonen i alguns hem tingut la fortuna de veure’ls en directe —”abans” es podia anar a concerts amb normalitat—. Ara, per fi, veu la llum el seu primer i festiu disc, titulat Tambala: deu cançons que han estat possible gràcies a una campanya de micromecenatge.


Una altra garriguenca, en aquest cas de més recent adopció, és la Nadya Makoeva, que el passat 15 de febrer també va estrenar el seu primer disc, Cyclothymia. L’artista russa, afincada al poble des de fa cins anys, és solista de Gospely Joy La Garriga, forma part de la banda de swing Jumble Sounds i ha escrit i cantat totes les cançons del seu nou treball.


I la Núria Conangla, a qui vàrem conèixer, en part, gràcies a la seva activa participació al ConfinaFest, també és una d’aquelles artistes que no para: acaba de compondre, gravar i produïr la banda sonora del darrer espot de la productora catalana Fina Films, on s’hi presenten una sèrie de documentals que es penjaran a la plataforma L’Aixeta.

Article anteriorL’Ajuntament compta amb un servei de cita prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana
Article següentDiumenge 7 de març, passejada feminista a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.