L’Ajuntament compta amb un servei de cita prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana

0
58

L’Ajuntament de la Garriga ha posat en marxa la cita prèvia a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, un servei que permetrà evitar esperes a les persones que necessitin realitzar algun tràmit, alhora que ajudarà a garantir les mesures de seguretat per a la contenció de la COVID-19.

Es pot demanar cita prèvia per a tots els tràmits que es troben relacionats a l’apartat Sol·liciteu cita prèvia del web municipal.

El dia i hora de la cita sol·licitada, cal que la persona es dirigeixi a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, situada a la Plaça de l’Església 2. Es recomana consultar prèviament tota la informació relacionada amb el tràmit que es vulgui gestionar (apartat Tràmits), per tal de poder aportar la documentació necessària i resoldre les gestions en un únic desplaçament.

Des de l’OAC, també, es remarca la importància de ser puntual, ja que passats 10 minuts de l’hora concertada, la cita caducarà i quedarà invalidada.

OAC

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.