Valoració de Junts per la Garriga dels resultats del 14F

Per altra banda, la victòria de Junts a la Garriga per més de 500 vots sobre la segona força política, dona una gran legitimitat a la feina que estem fent des de l’oposició a l’Ajuntament

0

El resultat de les eleccions del 14F ha donat a tot Catalunya una victòria clara de l’independentisme, que no sols ha crescut en percentatge de vots i escons, sinó que ha assolit per primera vegada una majoria superior al 50% en ambdós casos. Això permet, si les forces independentistes es posen d’acord, donar les passes necessàries per iniciar aquest procés.

Està en mans d’ERC formar un govern independentista fort i estable durant tota la legislatura que engegui el camí que, des de les entitats, societat civil i les forces independentistes al Parlament reclamem i ens ha encomanat la ciutadania amb els resultats de les urnes.

L’entrada d’un partit xenòfob i feixista és la mala noticia d’aquests resultats, tot i que, encara que ja hi era de forma latent, també la desídia dels partits unionistes ha permès al llarg de tots aquests anys que es moguin amb plena llibertat i que hagin actuat impunement arreu, sense condemnar-los ni públicament ni als tribunals, mentre que a Catalunya tenim presos polítics per posar urnes, presidents inhabilitats per exercir drets fonamentals com la llibertat d’expressió o cantants que entren a la presó pel mateix motiu.

Per altra banda, la victòria de Junts a la Garriga per més de 500 vots sobre la segona força política dona una gran legitimitat a la feina que estem fent des de l’oposició a l’Ajuntament. Els garriguencs ens heu fet confiança perquè creieu en el projecte que us hem presentat, però també heu castigat les aventures poc estables de l’actual equip de govern.

El nostre compromís continua ferm amb les ciutadanes i els ciutadans de la Garriga, amb el nostre full de ruta, amb el nostre programa electoral, amb el suport a les famílies i les polítiques socials necessàries, així com amb la recuperació econòmica malmesa en aquest darrer any.

Junts per la Garriga

Article anteriorConcurs de mascaretes modernistes
Article següentOrdre del dia del Ple municipal telemàtic de febrer de 2021
Treballem pel nostre poble. #LlibertatPresosPoliticsiExiliats

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.