2.315 gràcies, la Garriga

Junts guanya les eleccions del 14F a la Garriga

0
39

Aquest diumenge la Garriga ha parlat clar i ha escollit Junts com a primera força del municipi. La gent del partit a la Garriga hem treballat molt intensament durant una campanya atípica i, amb unes eleccions imposades, hem estat als carrers, a les places i a les pantalles fent-vos arribar el nostre missatge i les nostres idees. Diumenge vau decidir que el projecte de Junts és el projecte de la Garriga i que el nostre estimat poble és majoritàriament independentista.

Podem afirmar orgullosos, doncs, que el 69.53% dels garriguencs som independentistes.

El missatge a les urnes del nostre municipi és que volem sumar per esdevenir República. Avui, el Parlament disposa per primera vegada d’una àmplia majoria independentista, superant el 50% dels vots i en escons, per això des de Junts per la Garriga ho tenim clar: ja no hi ha excuses, volem un govern nítidament independentista per iniciar un procés de plena sobirania durant aquesta legislatura.

Per altra banda, volem fer esment a la gravetat que suposa que al nostre poble, que tant ha sofert a la seva història, hi hagi qui aposta per alternatives feixistes.

I volem agrair, sobretot, la tasca dels treballadors de l’ajuntament, els funcionaris i responsables sanitaris, els membres de les meses, els nostres apoderats i afiliats i, per descomptat, a tots els que malgrat les dificultats i la situació que vivim vau sortir a votar.

Des de Junts per la Garriga seguim treballant pel poble. Segueix-nos i estigues al corrent de la nostra tasca!

Junts per la Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.