L’acte principal de campanya de Junts comptarà amb Meritxell Budó, Jordi Turull i Lluís Puig

0
66

El proper dissabte 6 de febrer tindrà lloc l’acte principal de campanya de Junts per la Garriga. El míting es farà a la Plaça del Silenci, a les 11:15 h, amb la presentació dels convidats per part d’Albert Jiménez.

Encetarem amb un debat entre la Consellera Meritxell Budó i el Conseller Jordi Turull; posteriorment, farem una connexió en directe amb el Conseller Lluís Puig des de Bèlgica i tancarà l’acte l’ ex-alcaldessa de la Garriga i HC Meritxell Budó.

Com a conseqüència de la COVID-19 i les restriccions de mítings electorals, les places són limitades i caldrà un registre d’assistents.

Junts per la Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.