Comunicat de la CUP respecte els actes presencials de campanya d’aquestes eleccions 

0

Davant l’actual estat de pandèmia i el perill que suposa la concentració de persones durant els actes electorals, des de l’assemblea de la CUP la Garriga hem pres la decisió de no dur a terme actes electorals presencials al nostre poble amb motiu de les eleccions al parlament de Catalunya d’aquest 14 de febrer de 2021. Això inclou, també, no muntar paradetes informatives de la nostra organització política.

Ens afegim, així, i donem tot el nostre suport, a la campanya electoral duta a terme per la CUP – Un Nou Cicle Per Guanyar mitjançant publicitat a cartells, les nostres xarxes socials i la nostra revista “La Bòbila” que hem fet arribar a prop de 4.000 bústies de la Garriga.

Així mateix us animem a seguir els actes telemàtics convocats per CUP – UNCPG mitjançant la web perguanyar.cat incloent l’acte central de la nostra campanya d’aquest dissabte 6 de febrer. Web on hi trobareu, també, tota la informació de la nostra campanya, incloent-hi el nostre programa polític, que podeu consultar aquí.

Volem aprofitar per fer una crida a la resta de partits a no fer actes presencials, així com  tampoc muntar paradetes informatives, per responsabilitat enfront el perill que suposa l’expansió del virus COVID-19, així com en solidaritat amb totes les persones que en la situació actual veiem restringits els nostres drets, com ara l’accés a la cultura o la possibilitat de visitar familiars i amistats.

Animem tot el poble de la Garriga a exercir el dret al vot en aquestes eleccions, amb seny i protegint la nostra salut i la de la resta de persones. Ajudeu-nos a fer realitat un nou cicle per guanyar!

CUP La Garriga

Article anteriorMargarida Genera i Monells publica un llibre sobre els orígens del nostre poble
Article següentLes forces independentistes debaten telemàticament avui a les 19 h
Candidatura d'Unitat Popular de la Garriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.