Limitacions als teatres de les activitats culturals: tornen les conferències per internet

0

Com ja sabeu, les noves restriccions dictades per la Generalitat (RESOLUCIÓ SLT/1/2021, de 4 de gener) provocades per la darrera evolució aquest hivern de la pandèmia, dicten les limitacions als teatres, que han d’estar tancats per les activitats culturals almenys durant els pròxims 15 dies, motiu pel qual tornem a no poder iniciar l’any amb les conferències de l’AUA de manera presencial al Teatre de La Garriga El Patronat.

Atès que tenim el ferm propòsit de no interrompre les conferències i de seguir col·laborant, dins les nostres possibilitats, a difondre el coneixement, transmetrem online les conferències previstes per al període d’hivern 2021, per tal que les pugueu veure tranquil·lament des de casa vostra.

Sabem que, malgrat que no és el mateix que assistir a una conferència presencial, tindrem si més no la possibilitat que els ponents ens facin arribar les seves experteses.

Sigui per WhatsApp o per SMS, rebreu setmanalment un enllaç per poder-vos connectar al canal de YouTube (totalment gratuït i només amb accés restringit als inscrits a l’AUA) perquè puguem seguir les conferències en directe o en diferit amb la màxima tranquil·litat i seguretat envers la COVID-19.

Tot esperant que comprengueu i que accepteu la situació imposada pels moments què vivim, rebeu una molt cordial salutació.

Junta AUA, Fundació Universitària Martí l’Humà de la Garriga

Article anteriorNou postgrau FUMH en Neuroeducació
Article següentLa Garriga converteix l’espai de la fossa de la Doma en Memorial de tots els morts de la guerra 
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.