L’historiador Joan Garriga presenta a l’Alhambra la pel·lícula Josep, sobre la ‘Retirada’ i l’exili

0

L’historiador Joan Garriga i Andreu presentarà aquest dissabte 9 de gener, a 3/4 de 8 al cinema Alhambra de la Garriga, la pel·lícula francesa d’animació Josep, dirigida per Aurel, estrenada l’any 2020 i guardonada en diversos certàmens cinematogràfics. La pel·lícula explica la vida del dibuixant Josep Bartolí al camp de concentració d’Argelers i el seu exili posterior, primer a Mèxic i després a Nova York.

Joan Garriga, que ha estudiat el franquisme i la ‘Retirada’ d’uns cinc-cents mil republicans cap a camps francesos com el d’Argelers i molts d’altres, explicarà el context de la retirada i, un cop acabada la projecció, s’obrirà un debat entre els assistents a manera de cine fòrum. La sessió es farà amb la col·laboració de l’associació La Garriga Secreta, de la qual Garriga és membre.

La Garriga Secreta

Article anteriorJunts per la Garriga triem nova executiva en primàries
Article següentLa SATI, una nova oportunitat perduda?
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.