Ordre del dia del Ple municipal telemàtic de desmbre de 2020

0
L'alcaldessa de la Garriga, Dolors Castellà, al Ple Municipal telemàtic de 29 d'abril de 2020 - Fotografia de Joan Giralt

El proper dilluns dia 30 de desembre de 2020, a les 19 h, tindrà lloc un nou Ple municipal a la Garriga, de forma telemàtica, degut a les mesures de seguretat adoptades per l’estat d’alarma sanitària per la COVID-19. Els representants dels grups polítics del poble, doncs, es comunicaran per videoconferència, i qui ho desitgi ho podrà seguir en directe a través de l’emissora local, Ràdio Silenci (107.4 de la FM). Aquest n’és l’ordre del dia:

1. Aprovació acta de la sessió anterior corresponent al Ple ordinari de data 30 de novembre de 2020.

2. Donar compte al Ple de les resolucions d’alcaldia i acords de la JGL.

3. Aprovació del calendari sessions plenàries per l’any 2021.

4. Aprovació de la rectificació anual de l’inventari municipal a 31 de desembre de 2019.

5. Aprovació inicial de la modificació dels estatus de l’Organisme Autònom de Mitjans de Comunicació.

6. Ratificació de l’acord del Consell d’administració de l’OAMC d’aprovació de la rectificació anual de l’inventari de béns, drets i obligacions corresponents a l’exercici 2019.

7. Autorització de compatibilitat de personal municipal.

8. Aprovació de la modificació de la Relació de Llocs de Treball de l’OAMC per modificar l’horari en la fitxa del lloc de treball de tècnic/a de mitjans de Comunicació.

9. Aprovació de l’inici de l’expedient de licitació, l’autorització de la despesa, el plec de clàusules administratives particulars i de prescripcions tècniques per la contractació del servei de neteja de les dependències municipals.

10. Aprovació del Conveni de Col·laboració entre els ajuntaments d’Aiguafreda, l’Ametlla del Vallès, Canovelles, les Franqueses del Vallès, Figaró-Montmany, la Garriga i Tagamanent per a la promoció i desenvolupament econòmic.

11. Aprovació del Compte General corresponent a l’exercici econòmic del 2019.

12. Desestimació al·legacions i aprovació definitiva de l’ordenança fiscal núm. I01, reguladora de l’impost sobre béns immobles.

13. Desestimació al·legacions i aprovació definitiva de l’ordenança fiscal núm. I04, reguladora de l’Impost sobre construccions, instal·lacions i obres.

14. Desestimació al·legacions i aprovació definitiva de l’ordenança fiscal núm. I05, reguladora de l’impost sobre l’increment del valor dels terrenys de naturalesa urbana.

15. Desestimació al·legacions i aprovació definitiva de la modificació de l’ordenança fiscal I06, reguladora del recàrrec d’IBI dels immobles d’ús residència desocupats amb caràcter permanent.

16. Moció conjunta dels grups municipals d’ERC-Acord-AM, JUNTS per la Garriga, CUP-AMUNT, PSC-CP, Ciutadans, i els regidors no adscrits, de suport a la inscripció de les catifes del Corpus en la llista representativa del patrimoni immaterial de la UNESCO.

17. Precs i preguntes dels grups municipals.

Article anteriorDes de Junts, us desitgem un Bon Nadal i Bon 2021, la Garriga!
Article següentUn llibre recorda el foc i la rierada de 1994 a Figaró
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.