Des de Junts, us desitgem un Bon Nadal i Bon 2021, la Garriga!

El 2020 arriba a la seva fi i les festes estan al caure. Des de Junts per la Garriga us volem exposar breument els desitjos i visions que tenim de cara al nou any

0
180

Desitgem trobar una Garriga que avança cap a la recuperació econòmica. On els seus comerços, des del més petit a l’empresa més gran del polígon, puguin prosperar de nou; veiem una Garriga on tornem a recuperar els llocs de feina perduts durant aquesta crisi que hem viscut; desitgem un poble on l’esperit de la solidaritat que ens ha caracteritzat en els pitjors moments de la pandèmia s’estén un any més per contribuir a triar endavant la nostra Garriga.

Per tot això, nosaltres, de la mà dels veïns i veïnes, dels comerciants, emprenedors, treballadors i treballadores de tota mena, treballem i treballarem incansablement per la Garriga. Per una Garriga pròspera, una Garriga de nou amb oportunitats on s’hi puguin establir les famílies i fer-hi la seva vida. On els comerciants puguin treballar sense pressions i amb totes les facilitats. Per una Garriga on es recuperin els moments que ens fan ser poble i que ens uneixen. Treballarem per garantir i promoure la nostra cultura local.

Treballarem braç a braç amb les escoles i ampes per assegurar un ensenyament local de qualitat per als nostres fills i filles.

Ens esforcem també per reconstruir una Garriga afectada pels temporals i sumarem energies per a tirar endavant tots els projectes i propostes amb què vam presentar-nos el 2019: la construcció d’habitatges socials, la construcció d’un nou tanatori, la consecució d’ajudes per al comerç local, reduir i congelar impostos i un llarg etcètera.

El 2021 es presenta ple d’esperances i oportunitats i des de Junts per la Garriga treballarem per fer-les realitat. Us desitgem Bones Festes i un pròsper 2021!

Junts per la Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.