Des de Junts, us desitgem un Bon Nadal i Bon 2021, la Garriga!

El 2020 arriba a la seva fi i les festes estan al caure. Des de Junts per la Garriga us volem exposar breument els desitjos i visions que tenim de cara al nou any

0

Desitgem trobar una Garriga que avança cap a la recuperació econòmica. On els seus comerços, des del més petit a l’empresa més gran del polígon, puguin prosperar de nou; veiem una Garriga on tornem a recuperar els llocs de feina perduts durant aquesta crisi que hem viscut; desitgem un poble on l’esperit de la solidaritat que ens ha caracteritzat en els pitjors moments de la pandèmia s’estén un any més per contribuir a triar endavant la nostra Garriga.

Per tot això, nosaltres, de la mà dels veïns i veïnes, dels comerciants, emprenedors, treballadors i treballadores de tota mena, treballem i treballarem incansablement per la Garriga. Per una Garriga pròspera, una Garriga de nou amb oportunitats on s’hi puguin establir les famílies i fer-hi la seva vida. On els comerciants puguin treballar sense pressions i amb totes les facilitats. Per una Garriga on es recuperin els moments que ens fan ser poble i que ens uneixen. Treballarem per garantir i promoure la nostra cultura local.

Treballarem braç a braç amb les escoles i ampes per assegurar un ensenyament local de qualitat per als nostres fills i filles.

Ens esforcem també per reconstruir una Garriga afectada pels temporals i sumarem energies per a tirar endavant tots els projectes i propostes amb què vam presentar-nos el 2019: la construcció d’habitatges socials, la construcció d’un nou tanatori, la consecució d’ajudes per al comerç local, reduir i congelar impostos i un llarg etcètera.

El 2021 es presenta ple d’esperances i oportunitats i des de Junts per la Garriga treballarem per fer-les realitat. Us desitgem Bones Festes i un pròsper 2021!

Junts per la Garriga

Article anteriorEl Tió cagarà unes festes molt fredes a la Garriga
Article següentOrdre del dia del Ple municipal telemàtic de desmbre de 2020
Treballem pel nostre poble. #LlibertatPresosPoliticsiExiliats

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.