Arriba Petits Encants, el mercat nadalenc del Vallès Oriental

Creadors i creadores units per donar a conèixer els seus projectes personals

0

Els dies 22 i 23 de desembre, la Garriga i, concretament, la Torre Iris, s’omplirà de Nadal amb la tornada al Vallès Oriental de Petits Encants, un mercat nadalenc al més pur estil europeu. Una vintena de marques de la comarca i rodalies en formaran part amb tot tipus de projectes personals: joies i cosmètica artesanals, complements infantils, il·lustracions i productes ecològics i zero rebuig. Tampoc hi faltarà una part gastronòmica amb vi i xocolata calenta, decoració i música nadalenca i un bon foc de taula encès. Un esdeveniment amb totes les característiques dels coneguts markets europeus, que aquí anomenaríem com a petit comité.

Petits Encants va néixer l’any passat amb una primera edició a la Casa Clapés de Granollers, en la qual una desena de marques van exposar els seus productes com a regals de Nadal. Aquesta segona edició torna a escollir una casa modernista, la Torre Iris de la Garriga, situada al Passeig número 1. I ho fa amb totes les mesures necessàries imposades a causa de la COVID-19.

Les organitzadores de Petits Encants, l’Andrea Bosch i la Marta Sayol, són alhora les que estan al capdavant de Uaïa, una marca de joies artesanes. Ambdues tenen més de quatre anys d’experiència formant part com a expositores de diferents esdeveniments similars d’arreu del país i també com a organitzadores de diversos mercats i Pop Ups.

Juntament amb Uaïa, a la Torre Iris s’hi trobaran marques com La Vida en un Kit, dissenyadora del cartell de Petits Encants; Ual·la, presentant complements per a nadons amb estil; Be Two, amb roba sostenible; Touché, mostrant els seus accessoris de cabell minimalistes; i la Ecotuca, amb els seus raspalls de dents de bambú personalitzats. Comptarà també amb la fotògrafa garriguenca Berta Martí, que realitzarà sessions a famílies o grups (amb reserva prèvia o sense, si hi ha lloc).

El mercat, tindrà les portes obertes dimarts 22 de desembre, de 16 a 21 h, i dimecres 23 de desembre, de 10 a 21 h

Petits Encants espera que s’apropin veïns de la Garriga i d’altres poblacions properes per a gaudir dels dies previs al Nadal i ultimar compres i detalls per aquestes dates. Serà un mercat ideal per a donar suport al comerç local i, a la vegada, conèixer diferents marques innovadores i originals.

L’organització demana que tothom qui vingui compleixi totes les recomanacions sanitàries imposades des del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, donada la situació actual. Així mateix, es distribuirà gel hidroalcohòlic en diferents punts de l’esdeveniment i també hi haurà control de temperatura a l’accedir a l’interior, així com un circuit tancat amb entrada i sortida diferents.

Article anteriorEl format audiovisual complementarà uns Pastorets més originals que mai
Article següent13 raons per un ‘no’
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.