Nova recaptació solidària de Nadal de l’ISCAT

A The International School of Catalunya –o l'ISCAT–, escola britànica de la Garriga, estem encantats d'informar-vos sobre les diverses activitats emmarcades en la campanya solidària de Nadal per a donar suport als nens i nenes que s'han vist afectats per la COVID-19. 

1

Un any més, l’ISCAT col·laborem amb UNICEF i organitzarem la recaptació solidària: Winter Appeal el proper dijous 17 de desembre. Aquest cop, la donació es destinarà a l’ajuda humanitària al país de Sudan, així com la prevenció i propagació del contagi del virus COVID-19.

La pandèmia ha canviat la vida dels nens i nenes de tot el món. UNICEF està treballant amb professionals per promoure accions, brindant orientació als pares, cuidadors i educadors, i col·laborant amb els treballadors socials per garantir que les famílies tinguin la informació i els recursos necessaris per a que els nens i nenes d’aquest país estiguin sans i segueixin tenint accés a l’educació.

Accions durant el Winter Appeal (17 de desembre)

Aquest any, amb l’ajuda dels nostres alumnes, i en línia amb les restriccions actuals, hem decidit que el “Winter Appeal” sigui més personal que mai. Al llarg de la jornada, realitzarem una sèrie d’activitats que els detallem a continuació:

1. Caminada cap a l’escola contra el canvi climàtic.Es tracta d’una iniciativa que consisteix en que tots els alumnes del centre, organitzats per grups estables, podran caminar junts des d’un punt del Passeig de la Garriga fins a l’escola. Alhora, els alumnes donaran suport a la lluita contra el canvi climàtic, aspecte que forma part dels Drets de la Infància: tots els nens i nenes tenen dret a viure en el seu medi ambient i a conèixer com protegir-lo davant els canvis que es puguin produir.

2. Cantada de Nadal a les residències de gent gran de la Garriga. Els alumnes d’Educació Infantil i Primària que formen part del cor de l’escola porten setmanes practicant una varietat de cançons nadalenques per cantar a les residències de gent gran de la vila. A causa de les restriccions, ho faran des de l’exterior de les instal·lacions, de manera que els residents puguin veure’ls i escoltar-los des de dins. El nostre objectiu és celebrar l’arribada del Nadal i compartir amb ells una mica d’alegria en aquests moments de més enyorança, si és possible, per a la comunitat de gent gran.

3. Museu de Sudan.L’equip de professors i els alumnes de l’etapa d’Educació Secundàriaestan preparant un museu sobre diferents aspectes rellevants del Sudan, un país que necessita un gran suport per part d’UNICEF. Cada curs ha escollit un tema diferent per la seva exposició del país:

  • Year 7 (6è de Primària): Els refugiats al Sudan
  • Year 8 (1r d’ESO): El medi ambient al Sudan
  • Year 9 (2n d’ESO): L’art al Sudan
  • Year 10 (3r d’ESO): La cultura al Sudan
  • Year 11 (4t d’ESO): Les guerres i conflictes al Sudan

4. Roba de color blau per a UNICEF.Durant aquesta jornada, totsels alumnes de l’ISCAT que ho desitgin podran anar a l’escola vestits de color blau en honor a UNICEF.

Com es realitzarà la recaptació solidària?

Tota la comunitat educativa de l’ISCAT podrà col·laborar amb la campanya solidària aportant donacions simbòliques per algunes de les activitats anteriorment esmentades. Un cop els representants alumnes d’UNICEF ens confirmin el total recaptat, serà anunciat oficialment des del centre.

Donat que som una escola que lluita pel respecte dels drets i deures dels nens i nenes, estem actualment com a col·laboradors d’UNICEF realitzant diverses accions per ajudar a la nostra comunitat local.

Actualment tenim el Silver Award, o premi de plata que UNICEF atorga a les escoles que coneixen i fan conèixer els drets a tota la comunitat educativa (alumnes, mestres i pares). Treballem a tota l’escola amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible, així com amb tots els articles dels drets dels més petits.

ISCAT La Garriga

Article anteriorPer Nadal, les teves compres al comerç local!
Article següentEl format audiovisual complementarà uns Pastorets més originals que mai
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.