Josep Marata assumeix la presidència d’ERC la Garriga

La resta de càrrecs de l’executiva local es mantenen 

0

L’assemblea de la secció local d’ERC la Garriga ha escollit Josep Marata i Pujol com a president aquest divendres 11 de desembre. Marata, vinculat al teixit cívic del poble, relleva Àngels Andrés, que ha hagut de deixar el càrrec per motius personals, tot i que seguirà col·laborant amb el partit.

El nou president manté l’equip anterior, ja que representa “la gran feina que ha fet la presidenta sortint els darrers anys”. Amb tot, es planteja reptes com “fer créixer el nombre de militants”, i també “seguir guanyant eleccions, especialment les parlamentàries del 14 de febrer”, així com “les municipals del 2023 amb més vots que el 2019”. Per això, es planteja “mobilitzar més la militància i augmentar l’activitat i la presència pública” de la secció local.

Així mateix, la nova executiva es referma en la voluntat de seguir donant suport al grup municipal d’ERC amb Acord i els seus membres a l’equip de govern a l’Ajuntament de la Garriga, especialment l’alcaldia, i fer-ho des dels grups de suport social amb els que es va elaborar el programa electoral.

La nova executiva queda formada per Josep Marata (Presidència), Núria Pardo (secretaria d’Organització), Ricard Moran (secretaria de Finances), David Ramon (secretaria d’Imatge i Comunicació), Elisabet Garcia (secretaria d’Igualtat i de Ciutadania), Dolors Castellà (secretaria de Política Municipal), Lluís Marco (vocalia del Grup Municipal), Jaume Ilari (vocalia), Oriol Ramon (vocalia).

Vinculat a la Garriga i a ERC

Josep Marata i Pujol és nascut a la Garriga fa 50 anys, va fer batxillerat a IES Manuel Blancafort. Està casat i té dues filles. Està format en emergències i protecció civil a l’Institut de Seguretat i Protecció Civil de Catalunya. Actualment treballa en una empresa de ‘packaging’ a la Garriga. A nivell cívic, s’ha implicat amb diverses entitats a la Garriga, com l’ADF, l’associació de voluntariat de Protecció Civil, el Corpus, Ampes o l’Associació meteorologia Saligarda Alt Congost. Pel que fa a implicació política, va donar suport a la candidatura de Neus Marrodán a les municipals del 2015 i el 2019 formava part de la llista d’ERC amb Acord, encapçalada per Dolors Castellà. El juliol d’aquest any Marata es va afiliar com a militant d’Esquerra Republicana de Catalunya reafirmant el compromís amb el projecte republicà d’esquerres.

ERC amb Acord

Article anteriorEls Pastorets tornen a la Garriga per Nadal amb un espectacle amb novetats i sorpreses
Article següentPer Nadal, les teves compres al comerç local!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.