La Garriga, la teva millor botiga

Junts per la Garriga hem emprès tot un seguit de mesures per a promocionar l'economia garriguenca: 'Comprant a la Garriga, fem poble'

0
171

Junts per la Garriga engeguem la campanya “La Garriga, la teva millor botiga” per a promoure el consum local i ajudar els comerços del poble

L’efecte de la crisi pandèmica ha colpejat amb duresa el nostre poble. Ha afectat greument l’economia local i les mesures sanitàries han obligat a les veïnes i veïns, propietaris de comerços i restaurants de la Garriga a adaptar-se o tancar.

En els darrers mesos, la pandèmia ha obligat als empresaris de la Garriga a trobar diferents maneres de vendre el seu menjar, la seva roba, etc., per mantenir el negoci, als treballadors i a les seves famílies.

Des de Junts per la Garriga volem apel·lar a la solidaritat de tots els garriguencs, convidant-vos i encoratjant-vos a comprar aquí, a la Garriga: consumint productes locals contribuïm a la recuperació econòmica del nostre poble i ajudem a que els nostres veïns tornin a aixecar la persiana.

El nostre teixit comercial és molt ric i tenim gairebé tots els productes i serveis que necessitem a l’abast: La Garriga és la teva millor botiga.

Tots junts podem ajudar a evitar que els comerços, restaurants i botigues del poble tanquin.

Ens hi juguem la feina de moltes persones i l’economia de moltes famílies. Comprant a la Garriga fem poble, per aquest motiu, a Junts per la Garriga, hem emprès tot un seguit de mesures per a promocionar l’economia garriguenca: hem proposat des de l’inici de la pandèmia la creació d’un fons de contingència de 200.000 € en ajudes a comerços i empreses de la Garriga, també hem proposat la congelació d’impostos en una situació tant greu i moltes altres propostes que podeu consultar a les nostres xarxes socials.

Fem poble Junts i comprem a la Garriga. Perquè la Garriga és la teva millor botiga.

Junts per la Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.