Neix el moviment veïnal ‘100×100 La Garriga’

Amb l'únic objectiu de vetllar pels interessos dels nostres veïns i veïnes i per dur a terme un projecte allunyat dels partits polítics tradicionals, neix l’associació 100% La Garriga

0

Un projecte basat en la transparència, en la igualtat i en la justícia social. Un projecte d’equip que pugui esdevenir l’eina de referència per a la gestió del dia a dia del nostre municipi. Un projecte inclusiu, capaç de ser un moviment transversal de veritat, que sumi i que ens permeti fer el que tant ens agrada fer: seguir treballant plegats pel nostre estimat poble i la seva gent.

Fent municipalisme, fent política de proximitat, fent 100% La Garriga, posarem les persones al centre de totes les polítiques per tal de fer front als problemes del dia a dia dels nostres veïns i veïnes i trobar les millors solucions. Vetllarem sempre per l’interès col·lectiu per sobre de l’individual.

Una crisi sanitària ha fet remoure els fonaments de la nostra societat, ens ha fet vulnerables i fràgils i ens ha obligat a diferenciar l’important del que no ho és.

Conceptes com vida, salut, feina, responsabilitat i solidaritat, tornen a demanar la nostra atenció i el seu paper a les nostres vides. Venen temps excepcionals i moments complexos, per això, des de 100% La Garriga, serem amb els veïns i veïnes, sense altra ambició que la de treballar per al nostre poble, sense partits polítics al darrere i, sobretot, sense voler fer de la nostra vocació una professió.

La seixantena de membres que formen l’associació 100% La Garriga actualment se senten representats pels 4 regidors no adscrits que formen part del Govern Municipal, i recolzen el seu acord de programa de Govern i el Pla d’Acció Municipal 2020-2023.

L’associació pretén esdevenir en una agrupació d’electors per tal de ser presents a les eleccions municipals vinents del nostre poble. Volem liderar el futur, i convidem a tothom a sumar i a participar del nostre projecte, un projecte per la Garriga i pel futur de la seva gent.

100×100 La Garriga

Facebook / Twitter / Instagram

Article anteriorA l’ASIC il·luminarem la Garriga durant la campanya de Nadal
Article següentLa nostra intervenció al Ple municipal del 30 de novembre de 2020
Amb l'únic objectiu de vetllar pels interessos dels nostres veïns i veïnes i per dur a terme un projecte allunyat dels partits polítics tradicionals, neix l’associació 100% La Garriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.