A l’ASIC il·luminarem la Garriga durant la campanya de Nadal

0
269

Aquest any, l’Agrupació de Serveis i Comerciants de la Garriga hem planificat una campanya de Nadal on la il·luminació dels carrers fora el més important i, per això, hem dissenyat aquest cartell animant als habitants i als comerciants del poble a il·luminar la Garriga aquest dies d’incertesa perquè, almenys, ens animi a passejar per l’eix comercial, que bona falta ens fa!

La campanya de Nadal ja ha començat amb l’encesa de llums del passat dissabte 28, però el concurs d’aparadors serà de l’1 al 18 desembre.

Paral·lelament, doncs, hem organitzat un concurs popular d’aparadors nadalencs perquè totes les botigues llueixin el màxim i així engrescar el major nombre d’establiments. Enguany es votarà a través del QR que hi haurà als aparadors (veure més detalls del concurs a www.somlagarriga.cat i al perfil d’Instagram @somlagarriga).

En referència al nostre personatge preferit, “El Cagarric” , aquest any no podrà sortir perquè no estan permeses les activitats que comportin risc d’aglomeracions, però hem fet aquests Cagarrics petits de fusta perquè els més menuts el puguin pintar i penjar a l’arbre de casa. Els comerços de l’ASIC els regalaran als seus clients més joves, així, d’aquesta manera, no s’oblidaran d’ell!

SOM La Garriga – ASIC

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.