El coronavirus no pot amb el Xè Terra de Sons

0

Ha costat, però, per fi, podrem reprendre aquell Terra de Sons que vam haver de suspendre desprès del primer concert a causa d’aquesta maleïda pandèmia. Des que vam fer aquella actuació a Can Raspall amb la Sandra Bautista i en Joan Masdéu han passat moltes coses.

La nostra intenció sempre va ser la d’intentar reprogramar el cicle més endavant, perquè no volíem que l’oci i la cultura quedessin esborrats del mapa. Un dels nostres objectius com a associació és, precisament, aquest: intentar fer accessible a tothom i en les millor condicions possibles la cultura i la música. Per tant, tot i l’esforç que ha significat reprogramar, buscar solucions alternatives i anar trampejant les diferents restriccions sanitàries que tots patim, hem aconseguit que, finalment, aquest dissabte podrem gaudir de nou d’un cicle de música d’autor a la Garriga, com sempre, en un lloc únic i amb un encant especial com es l’Església de la Doma.

Òbviament, tindrem totes les mesures de seguretat sanitàries pertinents i, per aquesta raó, farem tots els concerts a la Doma, per complir amb les distàncies i els aforaments permesos. Ens sap greu haver de renunciar a trepitjar de nou llocs com Can Ramos o la Capella del Passeig.

També ens agradaria demanar que, si es pot, les persones que vulgueu venir compreu les entrades a través d’Internet, fet que ens permetrà tenir un control més exhaustiu de l’assistència.

Ens hagués agradat poder reprogramar el cicle al març de l’any que ve però ha faltat voluntat política per a ser flexibles

En tot cas, i veient la situació de limitacions de mobilitat, de recomanacions i d’ambient en general, ens hagués agradat poder reprogramar el cicle al març de l’any que ve, tal i com s’ha fet amb el concert que havíem de fer al Patronat amb La Tendresse amb Anna Roig & Àlex Cassanyes Big Band Project, però ha faltat voluntat política per a ser flexibles.

Aixi doncs, esperem que, malgrat tot, finalment tothom pugui gaudir d’aquest darrer Terra de Sons. Ens ha costat molt arribar fins aquí i celebrar aquests 10 anys de bona música i d’obrir espais singulars de la Garriga. A partir de l’any que ve, però, els criteris sobre quina és la cultura que vol l’ajuntament pel poble canviarà i amb això moltes activitats que, en part, en depenem, i ens veurem amb l’obligació de reformular-les, refundar-nos o bé desaparèixer.

Sigui com sigui, us esperem els propers 3 dissabtes les 12 del migdia, a l’església de La Doma, amb uns concerts que esperem que us facin tornar a emocionar i gaudir de la musica en directe.

Salut i música!

Associació Cultural Gatzara La Garriga

Article anteriorOrdre del dia del Ple municipal telemàtic de novembre de 2020
Article següentLes conferències de l’AUA tornen al teatre de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.