Ordre del dia del Ple municipal telemàtic de novembre de 2020

1
Ple Municipal telemàtic de 29 d'abril de 2020 - Fotografia de Joan Giralt

El proper dilluns dia 30 de novembre de 2020, a les 19 h, tindrà lloc un nou Ple municipal a la Garriga, de forma telemàtica, degut a les mesures de seguretat adoptades per l’estat d’alarma sanitària per la COVID-19. Els representants dels grups polítics del poble, doncs, es comunicaran per videoconferència, i qui ho desitgi ho podrà seguir en directe a través de l’emissora local, Ràdio Silenci (107.4 de la FM). Aquest n’és l’ordre del dia:

 1. Aprovació acta del Ple ordinari de data 28 d’octubre de 2020. 
 2. Aprovació acta del Ple extraordinari i urgent de data 13 de novembre de 2020. 
 3. Donar compte al Ple de les resolucions d’alcaldia i acords de la JGL. 
 4. Donar compte al Ple del Pla anual de control financer (PACF) modificat de l’exercici 2020. 
 5. Aprovació de l’autorització de compatibilitat al personal municipal, Sr. MCS, enginyer tècnic.
 6. Aprovació de l’inici de l’expedient pel restabliment de l’equilibri econòmic i financer de la concessió de serveis de gestió de l’escola bressol municipal “Les Caliues” com a conseqüència de la suspensió del servei durant l’estat d’alarma decretat pel  COVID-19. 
 7. Aprovació de l’inici de l’expedient pel restabliment de l’equilibri econòmic i financer de la concessió del servei de gestió de les zones d’aparcament regulat del municipi com a conseqüència de la suspensió del contracte durant l’estat d’alarma decretat pel COVID-19. 
 8. Aprovació de l’inici de l’expedient pel restabliment de l’equilibri econòmic i financer de la concessió de serveis per la gestió de les piscines municipals de la Garriga com a conseqüència del tancament de les instal·lacions durant l’estat d’alarma decretat pel  COVID-19. 
 9. Aprovació de l’adjudicació i disposició de la despesa del contracte de subministrament d’energia elèctrica en baixa tensió per l’Ajuntament de la Garriga. 
 10. Aprovació de la pròrroga de la gestió del servei municipal d’abastament d’aigua.
 11. Aprovació de la primera pròrroga del servei de manteniment del verd urbà de la Garriga. 
 12. Aprovació de la modificació de l’ordenança fiscal núm. T06, reguladora de la taxa per llicència o comprovació d’activitats. 
 13. Aprovació del pressupost municipal general consolidat corresponent a l’exercici econòmic del 2021, que comprèn l’Ajuntament de la Garriga i l’Organisme Autònom de Mitjans de Comunicació, juntament amb la plantilla de personal. 
 14. Aprovació del Manifest del Dia Internacional contra les violències masclistes: “Invisibles?”. 
 15. Moció que presenta el grup municipal d’ERC+Acord-AM, de rebuig a la invasió de competències que suposa la llei espanyola de bombers. 
 16. Moció que presenta el grup municipal de la CUP-AMUNT a favor d’impedir una eventual pròrroga del contracte de subministrament de l’abastament d’aigua potable domiciliari. 
 17. Moció que presenten els grups municipals de la CUP-AMUNT, PSC-CP i JUNTS x la Garriga, pel desdoblament i la millora de la línia de rodalies R3. 
 18. Precs i preguntes dels grups municipals.
Article anteriorEl Barri de Dalt organitzem el 10è Mercat de Nadal de la Garriga
Article següentEl coronavirus no pot amb el Xè Terra de Sons
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.