El Barri de Dalt organitzem el 10è Mercat de Nadal de la Garriga

0

Després de dubtes i converses amb l’Ajuntament, l’Associació de Comerciants i Veïns del Barri de Dalt de la Garriga organitzarem el proper diumenge dia 29 de novembre la desena edició del Mercat de Nadal, durant tot el dia i a l’espai del carrer Calàbria, que en un tram es convertirà en recinte mercadal. El canvi d’ubicació, ja que abans es feia al carrer Negociant, es deu al compliment de les directrius del Procicat pel que fa a l’organització de mercats a l’aire lliure.

Així, el mercat de Nadal es concentrarà en un sol dia, quan l’any passat es va fer una prova de dos dies de durada. També es marcarà un sentit de passeig en una sola direcció i es vetllarà per tal que en cap moment el nombre de visitants superi les 300 persones en tot el recinte.

El mercat tindrà una trentena de parades amb exposició i venda de verd nadalenc, tions, pessebres, torrons, alimentació gourmet, artesania i d’altres productes pensats per a les festes de Nadal i sobretot per la cagada del tió. A més, es podrà contemplar i gaudir de l’engalanament nadalenc del veïnat.

La primera edició del mercat es va fer l’any 2011, en plena crisi econòmica, amb la finalitat d’ensenyar i potenciar el comerç garriguenc, i aquest objectiu encara avui és viu i vigent, tot i que en les últimes edicions també hi participen comerciants d’altres poblacions.

Aquest any i davant de la celebració de la desena edició, l’Associació va decidir no anul.lar el mercat i fer tot el possible per adaptar-se el més aviat possible a la nova realitat. L’encert d’aquesta decisió ha estat, a més de la celebració prevista, que a data d’avui, tot l’espai disponible ja està ple d’expositors.

Associació de Comerciants i Veïns del Barri de Dalt de la Garriga

Article anteriorERC dels dos vallesos presentem esmenes als PGE en favor de la interconnexió ferroviària
Article següentOrdre del dia del Ple municipal telemàtic de novembre de 2020
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.